Forum » Zvok in slika » Je možno priklopiti dva računalnika na en monitor?
Je možno priklopiti dva računalnika na en monitor?
ljodl ::
Zanima me samo, če je namreč kakšna opcija priklopa dveh računalnikov na en monitor, razen teko da menjavaš priklopni kabel?
Poskušal sem že namreč z činč kabli iz S-VIDEO IZHODA pa nič!
obe grafični kartici sta ATI, ena malo starejša 32 MB-ampak ima s video izhod. Druga je pa novejša, še v garanciji 128 MB- pa nima s video izhoda. Dobro to sedaj ni tako pomembno, ker obstaja pretvornik za činč.
Je sploh izvedljivo???
Prosim vas za pomoč!!!!
HVALA
Poskušal sem že namreč z činč kabli iz S-VIDEO IZHODA pa nič!
obe grafični kartici sta ATI, ena malo starejša 32 MB-ampak ima s video izhod. Druga je pa novejša, še v garanciji 128 MB- pa nima s video izhoda. Dobro to sedaj ni tako pomembno, ker obstaja pretvornik za činč.
Je sploh izvedljivo???
Prosim vas za pomoč!!!!
HVALA
LP ljodl
AndrejS ::
Odvisno od monitorja. Novi LCDji imajo 2 vhoda (DVI in analogen) med katerima preklapljaš s tipko!
c00L3r ::
Dobi se ena škatla, na kateri je en velko stikalo, ki dejansko naredi isto, kot da bi kabel preklopil. Mi smo imeli to v šoli. Vprašaj v kaki boljši rač trgovini. Če je to predrago, se ti mogoče bolj splača kupit kako rabljeno 17-ko, za 10k.
BladE_ ::
Ja dobi se tak razdelilc(ne vem kako se tocno rece) da mas 1 topkovnco, 1 misko pa 1 monitor !! pol pa lahko gor prključš 1,2,3,4.... računalnikov kolkr uhodov pač maš!!
Prasi u comtronu, techtrade ...
Prasi u comtronu, techtrade ...
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8388 (7480) | WizzardOfOZ |
» | KVM z različnimi video izhodiOddelek: Kaj kupiti | 1157 (704) | Matej_K |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8529 (7924) | opeter |
» | CPU switchOddelek: Strojna oprema | 1985 (1681) | ender |
» | brezžičen prenos A/VOddelek: Zvok in slika | 1365 (1161) | davorkat |