Forum » Programska oprema » Sinhronizacija (outlook, iCal, T630)
Sinhronizacija (outlook, iCal, T630)
IceIceBaby ::
Jo folk,
imam rahel problem pri sinhronizaciji koledarjev na PCju, macu in telefonu. Na PCju uporabljam Outlook na macu pa iCal. Vse skup sem trenutno sinhroniziral tako, da sem najprej outlook sinhroniziral s telefonom potem pa telefon z iCalom. Zamudno in nekaj podatkov se izgubi vmes ker telefon ne podpira vsega (SE T630).
A obstaja kak lažji način za sinhronizacijo Outlooka in iCala direktno prek mreže ali kaj podobnega ?
imam rahel problem pri sinhronizaciji koledarjev na PCju, macu in telefonu. Na PCju uporabljam Outlook na macu pa iCal. Vse skup sem trenutno sinhroniziral tako, da sem najprej outlook sinhroniziral s telefonom potem pa telefon z iCalom. Zamudno in nekaj podatkov se izgubi vmes ker telefon ne podpira vsega (SE T630).
A obstaja kak lažji način za sinhronizacijo Outlooka in iCala direktno prek mreže ali kaj podobnega ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Mac OS X 10.7 LionOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12049 (9491) | gslo |
» | Študentje ne uporabljajo svojih e-poštnih predalovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5681 (2850) | techfreak :) |
» | Worldwide Developers Conference 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14013 (8091) | infiniteLoop |
» | Google koledarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8460 (7039) | Tody |
» | Hitrejši in cenejši eMaci (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5708 (5708) | Jebiveter |