Forum » Strojna oprema » DVD LG GSA-4167B!
DVD LG GSA-4167B!
bossini ::
bere zelo počasi! zapisuje dvd pa 30 minut!!!!!!!!!! pri 16 kratni hitrosti!!! wtf!! kaj bi blo! probal sem vse!! kaj naj nardim prosim helpp!!!! bere zelo počasi! zapisuje dvd pa 30 minut!!!!!!!!!! pri 16 kratni hitrosti!!! wtf!! kaj bi blo! probal sem vse!! kaj naj nardim prosim helpp!!!!
bossini
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
sirotka ::
a ti to prepisuješ iz druge enote, al zapisuješ iz diska? Men to nardi, če prepisujem iz kakga dvd roma, ki je že zjeban.
bossini ::
kaj je dma in kje to pogledam? to mi pa nardi kadar zapisujem iz diska in kadar iz druzga roma!
bossini
sirotka ::
v winxp je dma podefaultu vklopljen. Poskusi tudi z novim firmwarom, to baje odpravi težave.
Dma poglej: desni klik na moj računalnik, lastnosti, hardware, upravitelji naprav, ida ata/atapi controlerji, potem pa kanal 1 in 2, in potem dma:)
Dma poglej: desni klik na moj računalnik, lastnosti, hardware, upravitelji naprav, ida ata/atapi controlerji, potem pa kanal 1 in 2, in potem dma:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6369 (3791) | r0b3rt |
» | Asus in Pioneer s 16x DVD zapisovalnikomaOddelek: Novice / Matične plošče | 3905 (3905) | mirkuma |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10706 (6945) | delfinus |
» | Visoka temperatura diska in preveliko obremenjevanje procesorja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1017) | rockeye |
» | Problem CD-ROMOddelek: Pomoč in nasveti | 1150 (1073) | neki123 |