» »

SESUVANJE DC++, BitComet , Ares

SESUVANJE DC++, BitComet , Ares

Robertos19 ::

Pozdravljeni mam en velik problem programi za download se mi sesuvajo po kakšnem 15 minutnem delovanju pri DC++ PIŠE:

DC++has crashed and you don't have debig symbils installed. Hence, I can't find out why it crashed, so don't report this as a bug unless you find solution...

pri BitCometu PIŠE:

Please uncheck any files you do not wish to send.
ERRORLOG.TXT
CRASH.DMP

TKODA RES NEVEM KAJ BI BIL VZROK WINSE SEM PRAVKAR NALOŽIL, SISTEM PA JE sestavljen takole : amd64 3000+ 1gb rama, gf6600gt, 200gb disk a igra vlogo mrbit 64 sistem? če se kermu dogajajo podobne stvari prosim svetujte k to ni nč.
Aja še to BulletProof FTP mi pa vleče normalno brez crashov .

tnx za morebitne nasvete in lep dan še naprej;)

sirotka ::

64bitni winsi nimajo tle nč zravn, men najnovej verzija bitcometa dela bp. Dljaj najnovejše verzije, pol bi moglu delat, drugač pe reinštal winsev:)

farko ::

poglej nastavitve v dc++ in če smatraš da je vse vredu vrzi dol dc++in ga počisti čist potem ponovni zagon ter nanovo naloži dc++ pa bo delalo pa v nastavitvah ne prestavlji nič ali ti pa naj kdo svetuje kako se nastavi dc++sicer je pa nekje na tem forumu okoli tega dost napisanega.
farko

e_boy ::

men je blo do zdj use ok...zadnje par dni se pa tud men to dogaja...pr LDC++..isto kao crashed itd...kr neki..;(( :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896488716 (38852) Rias Gremory
»

Microsoft predstavil nove miške in tipkovnice za Windows 8

Oddelek: Novice / Windows Mobile
399303 (6974) Bor H
»

6800 gt sparkle (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
696260 (5254) jest10
»

S-T podpisi (strani: 1 2 )