Forum » Programska oprema » Ustvarjanje particije
Ustvarjanje particije
dex22 ::
Situacija je sledeča.Trenutno imam disk velik 40 giga in ga imam razdeljenega na dva dela.Torej vsaka particija po 10 giga.Na prvi particiji mam naložene winse + vse programe.Na drugem pa pa trenutno niamm nič.In me zanima če se da združit skupaj s prvo particijo brez da bni formatiral disk??
v bistvu je fora v tem da v disk managementu prek winsow se ne da.Lahko zbrišeš eno particijo sam ne moreš je pa potem združit k drugi.Al pa jaz ne znam :)
a mi zna kdo priporočit kakšen boljši program za delanje in brisanje particij.Namreč men še zmeraj ni ratalo združit.
Jakka ::
Partition Magic
Pa pazi kaj delaš, prej si naredi backup pomembnih podatkov, če se kaj sfriži. Da ne bo potem težav z izgubljenimi podatki.
Pa pazi kaj delaš, prej si naredi backup pomembnih podatkov, če se kaj sfriži. Da ne bo potem težav z izgubljenimi podatki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7920 (6292) | solatko |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4892 (3874) | Dejk0 |
» | Združitev particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2467) | oyoy1234 |
» | Partition Magic ... prosim za par nasvetovOddelek: Programska oprema | 1223 (1087) | Ch4N93 |
» | Črke pogonov v WindowsihOddelek: Pomoč in nasveti | 1395 (1230) | spucek |