Forum » Pomoč in nasveti » *.exe kako "unzipat" ta file??
*.exe kako "unzipat" ta file??
asPeteR ::
Z download-u sem en fajl, ki pa je *.exe. NI program, da ne bi kdo mislil, temveč spompresirane datoteke. Z winrar-om jih lahko odprem, kaj več pa ne.
Noče jih "extract"-at,...
A je kje tak program, ki bi služil moji potrebi?
A je morda datoteka pokvarjena?
Če je kako jo popraviti?
...
Noče jih "extract"-at,...
A je kje tak program, ki bi služil moji potrebi?
A je morda datoteka pokvarjena?
Če je kako jo popraviti?
...
Mr.-Viko ::
Poskusi še z DOS verzijami teh programov. Mogoče, če še poskusiš s kakim jarom al pa podobnim pakircim/odpakircim.
No comment, really
[t502] ::
Ce je exe file (100% skompresirano) je lahko samo Self-Extracting ali pa je poskodovan.
Ko odpres z WinRAR-om idi pod "infomation" pa poglej pod kaj ga prepozna.
[t502]
Ko odpres z WinRAR-om idi pod "infomation" pa poglej pod kaj ga prepozna.
[t502]
johnyboy ::
Pozdravljeni,
da ne bi odpiral nove teme:
velikokrat zloadam s torrentov kak fajl, katerega kasneje odprem z npr. winrar-om, a mi že pri samem extractanju javi, da je file corrupted. Takih primerov je kar veliko. Ali lahko kako odpravim to težavo, brez da bi ponovno loadal dol drugo verzijo npr. istega filma?
Ali se tudi vam pogosto dogaja to?
Hvala.
da ne bi odpiral nove teme:
velikokrat zloadam s torrentov kak fajl, katerega kasneje odprem z npr. winrar-om, a mi že pri samem extractanju javi, da je file corrupted. Takih primerov je kar veliko. Ali lahko kako odpravim to težavo, brez da bi ponovno loadal dol drugo verzijo npr. istega filma?
Ali se tudi vam pogosto dogaja to?
Hvala.
Krajna forever.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12200 (6410) | Oberyn |
» | .zip datoteka in virusOddelek: Informacijska varnost | 2026 (1822) | hojnikb |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3449 (3238) | Tac20 |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5067 (3593) | Mr.B |
» | microsoft directX 8.0 setup- ne greOddelek: Operacijski sistemi | 1009 (893) | ADF |