Forum » Programska oprema » Simpl softwear
Simpl softwear
MihaFirst ::
Zanima me, če se da kje dobit free programček, nekakšna click&point zadevca, s katero bi na hitro ustvaril nek programček, s katerim bi laufal razne programčke.
Torej, kaj hočem nardit. Stvar, ki bo na namizju, nanjo bi kliknil in odprlo bi se mi lično okence z mojimi napisi, v moji barvi... V okencu bi bili gumbi, ki bi zaganjali razne programčke v Program Files na D pogonu.
Nekakšen... Zagonski meni...
Kakšna ideja?
Torej, kaj hočem nardit. Stvar, ki bo na namizju, nanjo bi kliknil in odprlo bi se mi lično okence z mojimi napisi, v moji barvi... V okencu bi bili gumbi, ki bi zaganjali razne programčke v Program Files na D pogonu.
Nekakšen... Zagonski meni...
Kakšna ideja?
www.gamma.si
Roadkill ::
Um... ni to, kar si ti želiš, zna bit pa uporabno.
Greš na taskbar, desnoklikneš, greš na toolbars/new toolbar. Pokažeš na en prazen direktorij in nato v ta direktorij namečeš bližnice do programov.
Zadevo nato zvlečeš na desktop (za to moraš unlockat taskbar najprej) in potem po želji pripopaš na eno stran ekrana. Nastaviš še autohide in imaš nekaj podobnega.
Greš na taskbar, desnoklikneš, greš na toolbars/new toolbar. Pokažeš na en prazen direktorij in nato v ta direktorij namečeš bližnice do programov.
Zadevo nato zvlečeš na desktop (za to moraš unlockat taskbar najprej) in potem po želji pripopaš na eno stran ekrana. Nastaviš še autohide in imaš nekaj podobnega.
Ü
para! ::
Ti hočeš ubistvu narest to, kar dela mapa (na namizju) polna bližnjic (do tvojih programov). Zakaj? :) A zato, ker ti izgled mape ni všeč?
lp
lp
Death before dishonor!
Ma vem, sej nekaj podobnega moji želji se da oblikovat tudi v PowerPointu ali VB-ju, ampak, mam čist točno vizijo, kako naj to zgleda... Enkrat sem videl nek Demo program, v katerem si naredil zagonski meni za CD... Hočem nekaj točno takega... Če najdem uno stvar bom dal link, da bote vidl, kaj mislim...
www.gamma.si
@para!: ja, sam hočem bol "fancy"
Neki takega, da ni ikon programa, ampak so gumbki, pa mal sam oblikujem... maš prov... podobno mapi, le da mi le-ta ni všeč (estetsko)
Neki takega, da ni ikon programa, ampak so gumbki, pa mal sam oblikujem... maš prov... podobno mapi, le da mi le-ta ni všeč (estetsko)
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MihaFirst ()
strunfi ::
jst ne vem bom se pozanimu mogoče ti kej povem jutr
če vas zanima še kaj pridite sm gor http://rokson.mojforum.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: strunfi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Italijanska vojska prehaja na LibreOfficeOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 26684 (15276) | bbbbbb2015 |
» | Debian preklopil z GNOME na XFCE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27842 (23962) | enadvatri |
» | Predogled Windows 8 na voljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 105536 (87481) | techfreak :) |
» | Vprasanja glede linuxa (suse linux) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5516 (4608) | kriko1 |
» | 10 vasih zelja za winse (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3799 (3052) | ABX |