Forum » Zvok in slika » Geforce 2 MX overclock
Geforce 2 MX overclock
mico ::
nism se mogu odlocit, v kateri forum naj dam tole temo..hehe...no konec koncev se gre za graficno kartico, tak da sem se za tega odlocil
no, stvar je taka...zraven driverjev ki sem jih dobil zraven Leadtekovega Geforce 2 MXa, je vkljucen tudi Speed Runner, z katerim navijamo frekvenco jedra in rama....sedaj sem si instaliral Detonatorje, ki seveda ne vsebujejo spedd runnerja
moje vprasanje je, kje naj dobim program za navijanje
no, stvar je taka...zraven driverjev ki sem jih dobil zraven Leadtekovega Geforce 2 MXa, je vkljucen tudi Speed Runner, z katerim navijamo frekvenco jedra in rama....sedaj sem si instaliral Detonatorje, ki seveda ne vsebujejo spedd runnerja
moje vprasanje je, kje naj dobim program za navijanje
vanDAMME ::
Na www.guru3d.com dobiš twak programček s katerim preprosto nastavljaš hitrost, sam ne pretiravat :)
Btw kako vam delajo 7.17 na mx-u? Men pol vse funkcije zjebe sploh pa tv-out, tko da sm si zdej naložu 6.47 iz tlačenke in deluje vse odlično pa bios sem upgrejdal na grafi - dobite ga na leadtekovi domači strani - tv-out deluje zdaj mnogo bolje.
Btw kako vam delajo 7.17 na mx-u? Men pol vse funkcije zjebe sploh pa tv-out, tko da sm si zdej naložu 6.47 iz tlačenke in deluje vse odlično pa bios sem upgrejdal na grafi - dobite ga na leadtekovi domači strani - tv-out deluje zdaj mnogo bolje.
Predator ::
ko sem dal je nove gonilnike gor so se mi vsi špili sam še obešal; ; zdej sem dal pa nazaj 6,18 pa dela vse bp
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
hanuman ::
G force MX najboljs dela z 6.31 detonatorji, tako da lahko vse druge pozabite kar se pa navijanja tice pa naredi takole
predvidevam, da uporabljas referencne gonilnike, po moznosti cim novejše. v tem primeru zazeni registry editor in najdi "kljuc" oz. key HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/NVIDIA Corporation/Global/NvTweak.ce ne obstaja ga ustvari (right click, new/key). ko najdeš oz. ustvariš ta key, pod njim ustvari novo DWORD vrednost (right click, new/DWORD value) imenovano CoolBits. vrednost nastavi na 3.
pod display properties/settings/advanced/GeForce2 MX/Additional properties bos sedaj našel novo opcijo Hardware Options, ki sluzi navijanju...
predvidevam, da uporabljas referencne gonilnike, po moznosti cim novejše. v tem primeru zazeni registry editor in najdi "kljuc" oz. key HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/NVIDIA Corporation/Global/NvTweak.ce ne obstaja ga ustvari (right click, new/key). ko najdeš oz. ustvariš ta key, pod njim ustvari novo DWORD vrednost (right click, new/DWORD value) imenovano CoolBits. vrednost nastavi na 3.
pod display properties/settings/advanced/GeForce2 MX/Additional properties bos sedaj našel novo opcijo Hardware Options, ki sluzi navijanju...
Quake or be Quaked
ABX ::
Ta reg file ti omogoča o/c Ge-Forca preko tool bara.
http://www.tweak3d.net/tweak/geforce/co...
Vse kar moraš naredit je to da ga zaženeš.
http://www.tweak3d.net/tweak/geforce/co...
Vse kar moraš naredit je to da ga zaženeš.
alien-w ::
sm vedu, da nekje to obstaja, sam nisem vedu kje. TNX hanuman. Zdej ko mam blue Orba gor bo sekal!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 Online igre visok ping (igre leggajo)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1988 (1071) | ABX |
» | navijanje grafične geforce2 MXOddelek: Navijanje | 969 (914) | OwcA |
» | OC in DetonatorjiOddelek: Navijanje | 1042 (928) | R@C@ |
» | Program/Hack za OC GF2MXOddelek: Zvok in slika | 1442 (1178) | eraserr |
» | Navijanje ProphetaOddelek: Zvok in slika | 1171 (1073) | XCT |