Forum » Strojna oprema » Katera matična je na rač. in kere driverje rabim?
Katera matična je na rač. in kere driverje rabim?
CWIZO ::
Pri bratrancu nanovo postavljam racunalnik.
Imam pa porlbem, ker ne morem usposobiti zvocne, ki je integrirana na maticno.
Problem je v tme, da bratranec ne ve katera maticna to je.
Tak, da ce mi lahko kdo pove kako nej ugotovim, katero maticno ima in kje pol dobit primerne driverje (se za ostale stvari(USB?)).
Imam pa porlbem, ker ne morem usposobiti zvocne, ki je integrirana na maticno.
Problem je v tme, da bratranec ne ve katera maticna to je.
Tak, da ce mi lahko kdo pove kako nej ugotovim, katero maticno ima in kje pol dobit primerne driverje (se za ostale stvari(USB?)).
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
SimplTech ::
Za to da izveš kater hardware je v računalniku uporabi program Everest. Dobiš ga (sicer trial verzija) tukaj: EVEREST Ultimate Edition
Program ti pokaže katera matična plošča je v računalniku, pa tudi navede ti povezavo kje dobiš gonilnike.
Program ti pokaže katera matična plošča je v računalniku, pa tudi navede ti povezavo kje dobiš gonilnike.
SimplTech ::
Sem se pa spomnu ravno še ene alternative Everestu. Tukaj: PC Wizard 2006 najdeš program PC Wizard 2006, ki je free in se sproti razvijajo vedno nove različice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP-M vedno isti multiplier...Oddelek: Navijanje | 902 (902) | _mOuSe_ |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5504 (4335) | Pyr0Beast |
» | Pokvarjen trdi disk prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2191 (2037) | Vlady |
» | Kako do gonilnikov če ne vem katera matična plošča je?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1328) | SimplTech |
» | Program za detekcijo hardware-aOddelek: Programska oprema | 934 (864) | SimplTech |