Forum » Strojna oprema » Kam sel HD?
Kam sel HD?
MortalL ::
Lep pozdrav!
Na serverju, na katerem laufam Server2003 mi je v roku dveh ur preprosto izginil disk(80 G) . Comp dela v eni sobici, kjer zelo redko kdo kaj pocne, tako da izkljucim kaksne mehanske poskodbe.
Pogledal sem Disk management, pa ni ne duha ne sluga o disku. Kaj bi lahko bilo narobe, saj ni mozno da bi se kaj iztaknilo (bom seveda za vsak slucaj pogledal). Disk je do sedaj delal BP 3 mesece pri meni, prej pa kake pol leta pri kolegu.
Na serverju, na katerem laufam Server2003 mi je v roku dveh ur preprosto izginil disk(80 G) . Comp dela v eni sobici, kjer zelo redko kdo kaj pocne, tako da izkljucim kaksne mehanske poskodbe.
Pogledal sem Disk management, pa ni ne duha ne sluga o disku. Kaj bi lahko bilo narobe, saj ni mozno da bi se kaj iztaknilo (bom seveda za vsak slucaj pogledal). Disk je do sedaj delal BP 3 mesece pri meni, prej pa kake pol leta pri kolegu.
Saladin ::
Je disk morda IBM Deskstar?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
MortalL ::
Malo cudno se cuje, ampak nimam pojma, ker sem ga dobo v dar, pa kr hiro not naredil. Bom pa zaj v kratkem odprl kisto, pa pogledal kako je na stvari.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | I7 4790K problem??!!Oddelek: Strojna oprema | 2940 (1932) | Clubraider |
» | Računalnik gre sam avtomatsko v bios(ufei)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2428 (2182) | mmzzor |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4148 (3522) | Krzzich |
» | vsake toliko časa ne dela disk - kje bi lahko bil vzrok?Oddelek: Strojna oprema | 2126 (1823) | rzidar1 |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4596 (3950) | Boky |