Forum » Strojna oprema » Številka na ventilatorju od grafične
Številka na ventilatorju od grafične
Barrac00da ::
Kakšen pomen ima številka na ventilatorju od grafične kartice? A je s tem ventilator kakorkoli povezan z grafično, ali to z grafično sploh nima veze?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Dr_M ::
a ti slucajno 666 pise gor?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
kuglvinkl ::
666...
Ja, verjetno podatek, ki ti omogoča idenfitikacijo ventilatorja. To je vse. Če ima veze? Seveda, brez njega bi se GPU pregreval.
Ja, verjetno podatek, ki ti omogoča idenfitikacijo ventilatorja. To je vse. Če ima veze? Seveda, brez njega bi se GPU pregreval.
Your focus determines your reallity
Barrac00da ::
Ne, ne mislim take povezave.
Če je tista številka kakorkoli povezana z grafično. A se lahko recimo ugotovi kateri ventilator pripada kateri grafični. To sem imel v mislih.
Če je tista številka kakorkoli povezana z grafično. A se lahko recimo ugotovi kateri ventilator pripada kateri grafični. To sem imel v mislih.
iskra ::
Ventilator je pač standarden del, ki jih (recimo) Asus kupi "na kilo" in nato šraufa na vse možne kartice. Tako kot ne moreš prepoznat avta po M8 vijaku.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | asus laptop problem z ventilatorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 886 (746) | proxy18 |
» | Gaming PC by cole :P (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11987 (7518) | Janac |
» | HP uredil težave s pregrevanjem tiskalnikov, izvorni problem ostajaOddelek: Novice / Varnost | 7850 (6270) | techfreak :) |
» | Q6600 tempOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2614 (1417) | axee |
» | Bo šel Thermalrightov SLK900U na mojo Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 965 (796) | frudi |