Forum » Pomoč in nasveti » wingman joestick
wingman joestick
MRB0rYS ::
Kolega mi je posodu joestik sm ga vtaknu v zvočno sam driverjev pa nekak ne morm inštalirat nevem zakaj in kako dal mi je disketo sam so za win95 jaz mam pa win me
b0rys
DanKick ::
Gonilniki za Win98 in Win Me so v večini enaki. V nasprotnem primeru jih dobiš na domači strani proizvajalca.
Če ne poznaš postopka inštaliranja, beri navodila (ponavadi priložena v ReadMe.txt datoteki).
Če ne poznaš postopka inštaliranja, beri navodila (ponavadi priložena v ReadMe.txt datoteki).
Tolip ::
Nevem če sem to dobro razumel, joystick si priklopil na zvočno. Nisem vedel, da se tudi na zvočno priklopi. Mi lahko kdo to malo pojasni.
ChiefThunder ::
Tolip: Če pogledaš na zadnji strani kjer maš izhode/vhode za zvočno ( tm, k gre kabel od zvočnikov notr) loh vidš tud vtičnico za joystick. Tja notr ga uštekaš.
Tolip ::
Zvočno imam integrirano na matični, pa se na zadnji strani ne vidi kaj vse spada k zvočni, tnx zdaj vem.
Driverji pa mislim, da so drugačni za Me kot za 98 oz. 95, vsaj za Wingman extreme digital so. Mrboris pejd v support na Logitechovi strani pa tam poglej.
Driverji pa mislim, da so drugačni za Me kot za 98 oz. 95, vsaj za Wingman extreme digital so. Mrboris pejd v support na Logitechovi strani pa tam poglej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z joystickomOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1154) | MagicMan |
» | Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2052 (1600) | multiscan |
» | zadnji zvocniki tiho!Oddelek: Zvok in slika | 1788 (1676) | odklop99 |
» | Joystick dela v Win ME ne dela v Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 839 (786) | Muflon1 |
» | win2k in sumenje zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1206 (1005) | SpiDEr8 |