Forum » Zvok in slika » Povezava med zvočno kartico in receiverjem
Povezava med zvočno kartico in receiverjem
lm44 ::
Nikakor mi ne uspe dobiti zvoka preko zvočne kartice, ki bi jo rad povezal z optičnim ali koaksialnim kablom na receiver. Zvočna kartica ima zunanje ohišje, na katerem je optični in koaksialni izhod. Sliko imam povezana preko s-videa (tv out), zvok bi pa rad speljal digitalno. Poskusil sem tako z optičnim, kot z koaksialnim kablom. A moram kaj nastaviti pri nastavitvah zvočne kartice (imam Hercules Game Theater 6.1 kartico)? Receiver pa je Harman Kardon. ne vem tudi, kaj naj nastavim na receiverju; TAPE, CD, VIDEO 1, VIDEO 2,...?Ni opcije PC...
korposlav ::
Pozdravljen
Si pri nastavitvah za zvočno obkljukal spdif output, če imaš povezano preko coaxial kabla? Za ojačevalec pa ti mora pisati v navodilin v katerih virih(aux,dvd/ld...) ti je omogočen vhod preko digitalnega vhoda. Pa navadno imajo ojačevalci na zaslonu napisano, ko sprejema digitalni signal (meni napiše digital).
Si pri nastavitvah za zvočno obkljukal spdif output, če imaš povezano preko coaxial kabla? Za ojačevalec pa ti mora pisati v navodilin v katerih virih(aux,dvd/ld...) ti je omogočen vhod preko digitalnega vhoda. Pa navadno imajo ojačevalci na zaslonu napisano, ko sprejema digitalni signal (meni napiše digital).
Sašo G.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18692 (11028) | sash69 |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10893 (10168) | T-Majo |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5313 (4581) | Primoz7 |
» | PC na ReceiverOddelek: Zvok in slika | 3337 (1849) | RazzorX |
» | LCD TV + DVD + RecieverOddelek: Zvok in slika | 3570 (3444) | Okapi |