Forum » Kaj kupiti » Bralec pomnilniških kartic
Bralec pomnilniških kartic
r5r ::
Zanima me, kje v Sloveniji je mogoče kupiti čitalec pomnilniških kartic za vsaj Compact Flash, SM, MMC ali po možnosti še za Smartmedia kartico, ki se vstavi v prosto režo 3,5" (lahko tudi 5.25") in se priklopi preko 10 pinskega ženskega konektorja(2 vrstici x 5, tak kot je na tistih usb bracketih) na matično ploščo.
Nočem tistih različic, ki imajo nakoncu USB-B konektor, ki ga je potrebno priklopiti v USB vtičnico na zadnji strani računalnika. Prav tako nočem kakšnih dodatnih vhodov na tem vmestniku (mislim na kake vtičnice za avdio, firewire itd.).
Nočem tistih različic, ki imajo nakoncu USB-B konektor, ki ga je potrebno priklopiti v USB vtičnico na zadnji strani računalnika. Prav tako nočem kakšnih dodatnih vhodov na tem vmestniku (mislim na kake vtičnice za avdio, firewire itd.).
steiner ::
tukaj. Uporabno, ker ima še spredaj usb priključek.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo Kratek USB (mini) kabelOddelek: Strojna oprema | 2078 (1132) | solatko |
» | Priklop USB hubaOddelek: Strojna oprema | 1389 (1084) | KTr1sk |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 29162 (13444) | ender |
» | homemade adapter za iPod miniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3110 (2435) | Nejc Pintar |
» | Navaden telefon preko PC-ja do internetne telefonije - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2038 (1876) | Caligula |