Forum » Pomoč in nasveti » povrnitev fajlov prosm hit pomagite
povrnitev fajlov prosm hit pomagite
shumi11 ::
včeraj sem nekaj delov po kompu po nesreč zbrisu kar uredu del stvari fotk pa tega in to bi rabu nazaj če kod ve kako razn z povrnitveno točko ki pa jo nimam k sem une windowse delno zrbrisu pa tam tut piše da se bi jih dal popravt z repair funkcijo pr windowsih kako to nardiš pa nevem
prooooosssssssm pomagite čim prej
prooooosssssssm pomagite čim prej
jure
JOKER ::
Hmmm ...
Najprej bi rekel tole :
Glede nato, da sem iz drugega konca Slovenije in ne iz LJ ali okolice, sem moral tvoj post,
da sem ga sploh razumel 2x prebrat. Mislim, da tudi to piše v pravilih obnašanja, kako
pravilno pišemo ......
Kaj se pa tiče tvojih podatkov, pa mislim če enkrat računalnik ugasneš, da ni več varjante
za povrnitev izbrisanih fajlov.
Če prav razumem si Windowse zbrisal ali kaj ... pomeni format !?
Potem pa itaq nimaš več šans, za obnovo.
Mislim, da ti bo kdo znal kaj več povedat, ampak dvomim da je še kakšna rešitev.
Najprej bi rekel tole :
Glede nato, da sem iz drugega konca Slovenije in ne iz LJ ali okolice, sem moral tvoj post,
da sem ga sploh razumel 2x prebrat. Mislim, da tudi to piše v pravilih obnašanja, kako
pravilno pišemo ......
Kaj se pa tiče tvojih podatkov, pa mislim če enkrat računalnik ugasneš, da ni več varjante
za povrnitev izbrisanih fajlov.
Če prav razumem si Windowse zbrisal ali kaj ... pomeni format !?
Potem pa itaq nimaš več šans, za obnovo.
Mislim, da ti bo kdo znal kaj več povedat, ampak dvomim da je še kakšna rešitev.
#000000 ::
Nimam pojma kaj si delu, ampak obstaja vsaj deset orodij ki ti v določenih primerih povrnejo zbrisane fajle. Najbolj je pomembno da nič ne instaliraš ali mečeš še ven iz koša, da ti ne prepiše zadeve.
get data back je en od teh programov, sicer je plačljiv, ampak baje dobro opravlja svojo nalogo, predlagam pa da si mal tikaj poiščeš ker je vsaj nekaj tem s tem problemom in pa seveda google. srečno LP
get data back je en od teh programov, sicer je plačljiv, ampak baje dobro opravlja svojo nalogo, predlagam pa da si mal tikaj poiščeš ker je vsaj nekaj tem s tem problemom in pa seveda google. srečno LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51550 (18067) | kiFni |
» | Hd kamera, tv .... itdOddelek: Zvok in slika | 3616 (3258) | JOKER |
» | Ubuntu Live CD problemOddelek: Operacijski sistemi | 2646 (1976) | Anteus |
» | Varnost openSSHOddelek: Omrežja in internet | 2510 (2088) | Volk| |
» | 10 vasih zelja za winse (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3760 (3013) | ABX |