Forum » Pomoč in nasveti » Pekač NEC nd-3520
Pekač NEC nd-3520
Randomm2 ::
Živjo!
Torej. Sem lastnik imenovanega pekača, ki pa zadnje čase uspešno peče bolj redko. Težava se je pojavila šele pred dvemi tedni, ko sem kupil big-bangove cd-je (prvih deset je sicer šlo brez problema). Od takrat mi kaže errorje tudi na navadnih cd-jih oziroma jih ne zapeče pravilno. Vse cdje pečem z Nero 7. Problem nasane približno na eni tretini začetka pisanja.
Je moj pekač z eno nogo na drugem svetu?
Hvala!
Torej. Sem lastnik imenovanega pekača, ki pa zadnje čase uspešno peče bolj redko. Težava se je pojavila šele pred dvemi tedni, ko sem kupil big-bangove cd-je (prvih deset je sicer šlo brez problema). Od takrat mi kaže errorje tudi na navadnih cd-jih oziroma jih ne zapeče pravilno. Vse cdje pečem z Nero 7. Problem nasane približno na eni tretini začetka pisanja.
Je moj pekač z eno nogo na drugem svetu?
Hvala!
Mess with the best die like the rest.
SavoS ::
NE! tvoj pekač ni nič kriv!
Po vsej verjetnosti so pokvarjeni CD-ji..probaj kakšen cd drugega proizvajalca zapečt......
Po vsej verjetnosti so pokvarjeni CD-ji..probaj kakšen cd drugega proizvajalca zapečt......
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Randomm2 ::
Ja s kakšnimi res hudimi cd-ji še nisem sprobu....da vidm.....
tnx
tnx
Mess with the best die like the rest.
Sami ::
Nero 7 je kriv...unicuje cd-je!
Kakšne nekateri ven mečete??? Noro!
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Sami ::
Naj proba tip ne pa talate nore.
Imam Nec-a 3520 Black in nerota 7.0.1.4, vse deluje bp.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Volk| ::
7.0.0.0 ima tezave
v 7.0.1.4 je not popravek, zato pa je tudi prišla tako hitro ta verzija not.
v 7.0.1.4 je not popravek, zato pa je tudi prišla tako hitro ta verzija not.
cholt45 ::
Moram povedati, da tudi meni po instaliranji nerota 7, ta pekač dela probleme na verbatim-ih, katere je prej čisto vredu pekel!
Za točno verzijo pa na pamet ne vem!
Za točno verzijo pa na pamet ne vem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cholt45 ()
polde66 ::
probej enoto vzet iz kompjutra, odpret škatlo in fizično spucej laser in vse kar se da. To se je meni nardilo pri pioneerju 109D. Ruknu sem stran precej napozapečenih dvd-jev, Verbatime od 16x brzine pa mi je pekel edino z 4 ali 6x. Kar sem še soril je da sem omenjeni pekač dal na master , dvd pa na slave. Ampak sem trdno prepričan da je za slabo peko kriva umazanija. Imam tudi DFI plato z Nforce 2 čipovjem s katerimi so kar veliki rpoblemi preden skompletiraš prave gonilnike za matično. Sem mel naložene najnoveše pa mi ni delal skener, končno sem pogruntu da mi dela z predpredzadnjimi najboljše. Pa z nero 7 se mi nikakor ni ujelo vse skup.
No tukej sem ti predstavu 3 probleme na enkrat:
driverji za matično
master slave varianta
umazanija v pekaču
Sam sem trdno prepričan da je vzrok slednje. Ko sm spucal zadevo deluje ko šus. Sem bil pa že pripravljen kupit novega saj sem s tem pekačem prepekel preko 1000 dvd-jev ratznoraznih. Zadeva mi zdej deluje kot nova. Povej kako se bo obnašala zadeva ko jo boš spucal
No tukej sem ti predstavu 3 probleme na enkrat:
driverji za matično
master slave varianta
umazanija v pekaču
Sam sem trdno prepričan da je vzrok slednje. Ko sm spucal zadevo deluje ko šus. Sem bil pa že pripravljen kupit novega saj sem s tem pekačem prepekel preko 1000 dvd-jev ratznoraznih. Zadeva mi zdej deluje kot nova. Povej kako se bo obnašala zadeva ko jo boš spucal
polde
Zheegec ::
S temi NECi je ogromno problemov, tako da verjamem, da je pekač uničen. Probaj zgornji predlog, drugače pa na servis.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
zlobcek ::
S temi NEC-i je pomoje glih tolk problemov kot z vsemi drugimi s to razliko, da ne poznam skoraj nobenga človeka, ki ima dvd pekač in nebi imel NEC-a. Razširjenost torej.
Jest sem tudi že čistil NEC 2500A zadevico, ker je imela probleme sama s sabo. Pač po malo več kot letu pridne peke rabi malo vzdrževanja. Se naredi. 4450A mi pa dela kot urica.
Jest sem tudi že čistil NEC 2500A zadevico, ker je imela probleme sama s sabo. Pač po malo več kot letu pridne peke rabi malo vzdrževanja. Se naredi. 4450A mi pa dela kot urica.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5470 (2452) | hudychk |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28545 (18862) | Mitko_R |
» | Label flashOddelek: Pomoč in nasveti | 8331 (5601) | shany |
» | NEC 4551i PomočOddelek: Strojna oprema | 1041 (906) | TOP |
» | Prosim za pomoč pri nero-tuOddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1908) | pepek11 |