Forum » Strojna oprema » problem z BLUETOOTH in miško
problem z BLUETOOTH in miško
Pisko ::
nabavil sem novo miško od LOGITECHA V270, ki ne rabi receiverja in deluje z bluetoothom v laptopu.. Piše pa da moraš imeti naložen BROADCOM ali WIDCOMM software da deluje.. jaz imam naložen BLUESOLEIL software.. od logitecha en CONNECTION WIZARD ne najde miške.. jaz sem jo pa našel v softweru od BLUESOLIEL in miška dela ampak kot osnovno..
Ali lahko naložim kakkšen drug software na mojga? IMAM PRESTIGIA 159W... kje dobiti software od WIDCOMM? ali bo to šlo skupaj..
Pod DEVICE MANAGER mi piše pod bluetooth da je IVT CORPORATION..neki tacga
HELP
Ali lahko naložim kakkšen drug software na mojga? IMAM PRESTIGIA 159W... kje dobiti software od WIDCOMM? ali bo to šlo skupaj..
Pod DEVICE MANAGER mi piše pod bluetooth da je IVT CORPORATION..neki tacga
HELP
oresekaljaz ::
Pozdravljeni,
imam problem tudi z misško "media-tech", ki jo imam priključeno na prenosnika znamke HP ProBook 4520s. Do sedaj mi je miška delala, sedaj pa ko kaj želim z njo delat, noče. V računalniku piše, da je naprava pravilno priklopljena in da deluje brezhibno. Enkrat se mi je to že zgodilo, pa sem samo odstranil napravo in jo ponovno povezal, pa je delalo, zdaj pa to ne več. Hvala za odgovor in
Lep pozdrav.
imam problem tudi z misško "media-tech", ki jo imam priključeno na prenosnika znamke HP ProBook 4520s. Do sedaj mi je miška delala, sedaj pa ko kaj želim z njo delat, noče. V računalniku piše, da je naprava pravilno priklopljena in da deluje brezhibno. Enkrat se mi je to že zgodilo, pa sem samo odstranil napravo in jo ponovno povezal, pa je delalo, zdaj pa to ne več. Hvala za odgovor in
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69324 (8024) | yayo |
» | Prosim za pomoč, računalnik mi ugaša češ da je baterija praznaOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (841) | St235 |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (2097) | nokia6310 |
» | Brezžična miška za prenosnik.Oddelek: Strojna oprema | 2010 (1922) | dkRusky |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2453 (2112) | harvey |