Forum » Pomoč in nasveti » WinRAR napaka vedno pri drugi datoteki v arhivu
WinRAR napaka vedno pri drugi datoteki v arhivu
..::Wacky::.. ::
Zivijo..
datoteka je razporejena v cca 30 datotek.. zazenem prvo in normalno razsiri..
problem: pri nekaterih datotekah pride do napake.. redkokdaj pri istem delu, vedno na nakšnem drugem delu rara.. uporabljam WinRAR..
po vecih poskusih mi vcasih uspe razširit brez napak..
kako bi lahko to odpravil?
datoteka je razporejena v cca 30 datotek.. zazenem prvo in normalno razsiri..
problem: pri nekaterih datotekah pride do napake.. redkokdaj pri istem delu, vedno na nakšnem drugem delu rara.. uporabljam WinRAR..
po vecih poskusih mi vcasih uspe razširit brez napak..
kako bi lahko to odpravil?
DFI/A64/Redline/7800GTX/2x160GbStrip/X-Fi/Logitech5500/ViewSonic/OCZModstream520
rfmw ::
Podoben problem sem imel, ker je bil RAM napačno nastavljen (prenizka frekvenca - 100MHz) za 133MHz rame. Preveri z memtestom, ce ti RAM deluje brez napak...
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
Mr Hilter ::
Nekaj podobnega se je dogajalo meni, problem sem rešil z WinAce. Sem mislil da je kriv preveč navit ram pa ni blo to, Prime je laufal brez problema. Po formatu je pa delalo, torej je napaka verjetno v Windowsih?
Azrael ::
Te težave so navadno znak HW težav (RAM, NB, CPU) ali preveč navitega sistema. SW pa bi lahko povzročali virusi ali kakšni drugi škodljivci ali slabi mediji.
Nekoč je bil Slo-tech.
cojss ::
Tudi meni je delalo podobno s TBirdom. Poleg vseh ostalih stvari, za katere mi ni bilo jasno zakaj se dogajajo. Potem sem zamenjal proc za TBred-a in težave so izginile.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okvara podatkov v DDR3 zaradi vpliva sosednjih celic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pomnilnik | 23455 (19889) | AndrejO |
» | Zamaknjene slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (764) | cvrkut |
» | Problem z računalnikom - restarti, BSOD-iOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (908) | Daedalus |
» | navijanje --> napakeOddelek: Navijanje | 1468 (1052) | kihc |
» | Napake pri prenosu datotekOddelek: Omrežja in internet | 980 (894) | Tr0n |