» »

PROSIM POMAGAJTE-NUJNO

PROSIM POMAGAJTE-NUJNO

Kriko ::

Včeraj sem normalno zaključu delo z računalnikom , danes pa šok. Imam nujno delo in nujno moram do podatkov.
Ko prižgem računalnik pride črna slikain napiše, da je bil spremnjen C:\Windows\System32\Config\Sytem in se resetira.
Če probam dat Recovery sytem pride črna slika z dosti ukazi kaj tam??
Nisem delal nič takega, niči nstaliral, nobenih gonilnikov nič. Včasih mi rata pridet v možnost da izberem varni način ali zadnja dobra konfiguracija ampak vedno isto, črna slika kjer piše da je Config bil spremenjen!
PROSIM SVETUJTE KAJ NAJ NAREDIM KAKO DO WINDOWSEW, zakaj se mi to dogaja, saj se mi je že tretjič. Si lepo vse uredim in nato to sranje
lp

Hlod ::

Keri winsi? (ker disk) Sicer pa kaj je problem? pac zalaufas komp z sistemske diskete (tukaj domnevam da imas win9x), gres v C:\Windows\System32\Config\Sytem in pac popravis tisto datoteko (z editorjem ipd),

Drugace pa stavim, da ti to povzroca nek virus (oz. nekaj njemu podobnega).

Hlod.

Sem pozabu, to se mi dogaja v WINXP! Sem pregledal z Norton 2002 prav danes preden sem resetiral in ni najdu nič!
Disk je IBM DTLA!
Je kaka možnost da pridem nazaj v Windowse. Kot sem povedal, zaženem računalnik pregleda ram napiše kere komponente vse normalno in ko bi se mogli začet nalagat winsi pride črna stran kjer piše:
Windous could not start because the folloewing file is missingor corupt:
\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
You can attempt to repair the file by starting windows setup, using original CD-Rom.
Če probam način popravitve z CD-Romom dobim en kup nekih komand ampak ne vem kaj z njimi. Sem probal odpret tiste ki se dajo, ampak nobena ne kaže nič v zvezi z tem filom!!
Kaj Windowsev XP se ne da povozit, če probam instalirat čez mi vedno pove da bo vse kar je na disku zbrisalo.
kaj mi res ne morete pomagat??

TESKAn ::

Se mi zdi, da gre nekak tko, da zaženeš inštalacijo oken in pol izbereš 'repair installation' al nekaj takega...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

To sem naredil in tudi prišu v to Repair konzolo sam tam si čisti nič nisem mogu pomagat!!
Kaj pa je tista možnost ko že prej klikneš na AUTOMATED RECOVERY, samo tukaj rabi neko disketo, KJE in KAKO sploh to disketo narediš. VSe to pišem iz drugega računalnika ki ga rihtam za sodelavca samo jutri zjutraj gre, pol pa bom mogu zgleda formatirat in adijo vse kar sem se muču.

Mercier ::

Ne vem kako se popravlja inštalacija winsow, ampak formatirati vsega ti pa res ni treba. Naloži jih še enkrat pa boš imel dve inštalaciji in rešene podatke. Potem pa formatiraj in naloži sveže.
Tole je malo okoli riti v žep, svoje delo pa le lahko rešiš. Mogoče bo imel kdo kako boljšo idejo?

Včeraj sem na novo instaliral WinXP se zajebaval tri ure da sem vse zrihtal in lepo zaključu.
Ko sem danes hotel spet zagant isto sranje, ne gre ker je spet isti file spremenjen. Spet instaliram winXP prvo Norton, upadate-am pregledam in nič. Pregledam še z programom za Nimda virus ki je zdaj tako razširjen in spet nič?!?
Zdaj mi res več ni nič jasno.
Kaj je možno da se virus skrije v ram in ga antivirusi ne nadejo, pol pa pride ven pri zagonu?!?

Mercier ::

Ono z virusum v RAMu ni mogoče. A se mi sam zdi, da imaš vedno probleme po uporabi Nortona? Norton je za igrat z OS (+ še kaj), da ni kaj "uštimal"? Mogoče pa bi probal prvo eliminirati to možnost in potem reševati problem s šraufencigerjem.

BigFoot ::

občutek mam da se ti to dogaja zarad enga slabega kosa hardwarea. probej vse kar ne rabiš dat iz PCa in pol poskušat če bo kaj bolje.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP - lsass.exe

Oddelek: Operacijski sistemi
92814 (1630) Rauf
»

Windows XP repair

Oddelek: Pomoč in nasveti
191135 (977) kmetek
»

Win. could not start...... wtf. \windows\system32\config\system

82472 (2385) Tovaris Stalin
»

Kako obdržati linke do aplikacij, register in ostalo, ko reinštaliraš WinXP???

131597 (1345) Lith
»

POMAGAJTE-NE RAZUMEM VEČ NIČ

Oddelek: Pomoč in nasveti
201798 (1339) Kriko

Več podobnih tem