» »

digitalni vhod na SB live 5.1

digitalni vhod na SB live 5.1

js ::

A ma creative SB live 5.1 digitalni vhod. Imam hollywood+, ki ima digitalni izhod in me zanima če ga lahk priklopim na SB 5.1 ter potem na creative dtt2200?
  • spremenil: js ()

js ::

a res noben ne ve?

VASkO ::

nima

Senitel ::

Navaden Live 5.1 (Player) ima samo digitalni izhod... Mogoče imaš vhod na zunanjem racku...?

CaqKa ::

moj sblive! (prvi primerki, ful pack)
ga ima... predvidevam da ga potem novejsa kartica tudi ima

BlackHole ::

Dvomim, da ima kateri sblive digitalni vhod, prvič slišim, tako da stare kartice ga sigurno nimajo.

Cosmo ::

Stari Sb Live (cist taprvi) retail je imel se add-on kartico z nekaj prikljucki, mislim da je bil zraven tudi digitalni (spdif in) vhod. Drugace pa Live nima digitalnega vhoda, razen na kartici 15 in 16 pin na prikljucku za Live!Drive ampak potem ti lotanje ne uide. Ce pa nujno rabis spdif in in ne znas/noces lotat pa najbolje da kupis Hoontech Digital Bracket III - tu gor pa mas digitalni & optični in,out (stane pa cca 100 mark v nemciji)

Evo ti se slika:D


Lp
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.

jack ::

Kje bi prisel do poceni TOS kabla?
Rabil bi dva... enega cca 50cm za povezavo CD in Receiverja, drugega pa ene 5 metrov za povezato SB 5.1 in Receiverja ... ?
Ideje? Naslovi?

Hvala, Jack

CaqKa ::

no tisto taprvo retail verzijo imam....
vem da sem iz digitalne satelitske hotel preko digitalnega snemat pa mi je napisalo da je copyright al neki takega .... vglavnem ni mi hotlo snemat iz tistega programa... spdif in/out je na sblive! preko one add-on kartice... glih gledam kartico: digital DIN, spdif in, spdif out, midi in, midi out. ti vhodi/izhodi so na tej addon kartici...

VASkO ::

moja pomota, se opravicujem

a kdo v sloveniji ve kaj takega naredit? ni bil enkrat v eni reviji neki nacrt za naredit LiveDrive? kje? kolko to kosta, ce sam naredis?

js ::

kaj pa ta novi audigy. a ta ma digitalni vhod (s/p dif in)?

VASkO ::

danes sem nabavil SB Live! Player 5.1 OEM in imam na toshibi sd-m1502 spdif-out izhod za digitalno glasbo s CDja na SBju pa prikljucek za SPDIF-CD digital pa stvar ne dela ko priklopim, kaj naj naredim? Je mozno, da je stvar izklopljena zaradi tega, ker imam OEM verzijo kartice? Stevilka na kartici je SB0060. Kdo ve zakaj?

borchi ::

si siguren, da na toshibi dela digital-out. pri teh cdr/dvdjih je tako, da tudi če piše digital out to pomeni mal več kot nč! najbolš je, da vzameš voltmeter in zmeriš voltažo na signal pinu. ta naj bi dajal 5V ali 0V in ti bo voltmeter verjetno kazal cca. 2.5V. če ti pokaže tolk pol verjetno nimamš na sb SPDIF vključen. pejd na play control-options-properties-playback in obkljukaj spdif in pol poglej, da ni slučajno na mute. če pa boš zmeru voltažo tam ful neki malega pol pa nimaš sreče. direkt na sb ne bo šlo kr preko navadnega kabla. pol si morš pa na netu prebrat kk tak signal spremenit v 5V za 1 in 0V za 0. brez lotanja in parih čipov ne bo šlo.
l'jga

VASkO ::

to naj izmerim na dvd romu? saj sem ze prebral, da je moznost, da je fizicni konektor prisoten pa ni implementiran, tako da ne dela.

Kaj pa obstaja moznost, da je CD Digital disablan na SBju, ker je OEM verzija?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 zvok v PC igrah?

Oddelek: Zvok in slika
384831 (1247) KTr1sk
»

Težave s konfiguracijo sistema 5.1

Oddelek: Zvok in slika
71738 (1590) settler
»

[Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
537689 (6444) gumby
»

Dolby 5.1

Oddelek: Zvok in slika
363106 (2654) ciper
»

dolby digital zvocna?

Oddelek: Zvok in slika
231818 (1532) matevzm

Več podobnih tem