Forum » Programska oprema » Skype 2.0
Skype 2.0
Constantine ::
Nikjer nisem zasledil novice da je izšel Skype 2.0
Zanimiva mi je predvsem video podpora, ki je zaenkrat v Beta testiranju. Ampak je resno stopil proti Messengerju. Edino me moti, da niso uspeli bolj optimizirati zadevo ker mi pobere več rama
Kdo uporablja?
LP
Zanimiva mi je predvsem video podpora, ki je zaenkrat v Beta testiranju. Ampak je resno stopil proti Messengerju. Edino me moti, da niso uspeli bolj optimizirati zadevo ker mi pobere več rama
Kdo uporablja?
LP
Bakunin ::
jaz.
video lepo dela, ampak nova verzija "zre" ram.
cakam da bo gaim dobil vv (video+voice). obljubljeno je bilo za verzijo 2.x, ampak ta je sedaj se beta....
video lepo dela, ampak nova verzija "zre" ram.
cakam da bo gaim dobil vv (video+voice). obljubljeno je bilo za verzijo 2.x, ampak ta je sedaj se beta....
polhec_19 ::
nova različica je že zunej....js jo uporablam, pa vredu deluje...rama mi tud ne žre tolk al pa se ne pozna tako velik
http://www.skype.com/products/skype/win...
http://www.skype.com/products/skype/win...
polhec
ulepos ::
Hallo
Imam skype 2.0....( 67) ali nekaj podobnega. Ima tudi video opcijo. Prav tako ima video opcijo uporabnik na drugi strani, vendar ne morem zalaufat video pogovora ( dela zvok, slika ne dela). Ko nastavim kamero dela ( ko naredim test9.
Prosim Vas, da mi pomagate s svojimi nasveti in bogatimi izkušnjami.
Hvala
Imam skype 2.0....( 67) ali nekaj podobnega. Ima tudi video opcijo. Prav tako ima video opcijo uporabnik na drugi strani, vendar ne morem zalaufat video pogovora ( dela zvok, slika ne dela). Ko nastavim kamero dela ( ko naredim test9.
Prosim Vas, da mi pomagate s svojimi nasveti in bogatimi izkušnjami.
Hvala
konec
#000000 ::
Men lepo dela vse, čeprav nisem nek fan teh mesinđerjev ipd. edin kar res uporabljam je google talk, mislm ne vem če zadeva žre 2 mb ram-a 'sej ga imam dost' ampak vseen se fino počutim če ga program pokuri malo. btw. skype ga men sklepa 35 mb LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13639 (10853) | energetik |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19127 (16068) | poweroff |
» | Cene pomnilnika dosegle enoletno dnoOddelek: Novice / Ostale najave | 9135 (6651) | mtosev |
» | SKYPEOddelek: Programska oprema | 3036 (2471) | KTr1sk |
» | P2P Telefoniranje? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6884 (5767) | Brane2 |