Forum » Programska oprema » [Powerpoint 2003] Vstavljanje videa s pomočjo WMP objekta
[Powerpoint 2003] Vstavljanje videa s pomočjo WMP objekta
MaCoFaCo ::
Vstavil sem Windows Media Player objekt/predmet (verzija 10), nastavil url do datoteke, ki naj jo predvaja in zadeva lepo špila. Kar me moti je, da ko se video konča, mi previje na začetek in prikaže prvi frame, jaz pa bi rad da ostane na zadnjem frame-u. V nastavitvah objekta tega nisem našel, zato sem dodal event v VBA:
Private Sub WindowsMediaPlayer1_PlayStateChange(ByVal NewState As Long)
If ((NewState = 1) And (Not (WindowsMediaPlayer1.currentMedia Is Nothing))) Then
WindowsMediaPlayer1.Controls.currentPosition = WindowsMediaPlayer1.currentMedia.Duration
End If
End Sub
To je na začetku lepo delalo, ko pa sem na slide dodal štiri video objekte, se mi eventi niso več sprožili. Kot da ne obstajajo... Ve kdo kako to rešim?
Edit: če se da v registru ali kje drugje spremeniti takšno obnašanje WMPja, bi bilo tudi v redu
Private Sub WindowsMediaPlayer1_PlayStateChange(ByVal NewState As Long)
If ((NewState = 1) And (Not (WindowsMediaPlayer1.currentMedia Is Nothing))) Then
WindowsMediaPlayer1.Controls.currentPosition = WindowsMediaPlayer1.currentMedia.Duration
End If
End Sub
To je na začetku lepo delalo, ko pa sem na slide dodal štiri video objekte, se mi eventi niso več sprožili. Kot da ne obstajajo... Ve kdo kako to rešim?
Edit: če se da v registru ali kje drugje spremeniti takšno obnašanje WMPja, bi bilo tudi v redu
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za gledanje DVD-ja!Oddelek: Programska oprema | 2129 (1988) | Looney |
» | Zvok pri gledanju DVD filmovOddelek: Zvok in slika | 1021 (902) | Darko |
» | Kje dobiti kodek za predvajanje VCD oz. SVCD datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1258 (1167) | neres |
» | Microsoftov Micro-Warez?Oddelek: Novice / Varnost | 2514 (2514) | CCfly |
» | Ne morem zbrisati datoteke v WXP, pliz help!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1113 (1075) | ZLOky |