» »

Nujno rabim ta program....pls!

Nujno rabim ta program....pls!

Bizgec ::

Napišite program, ki z vami igra igro Black Jack. Računalnik vam da na začetku dve naključni karti (uporabite funkcijo rand()). Zaradi enostavnosti naj bodo karte označene s številkami od 1 do 10. Preko tipkovnice igralec vnese željo po novi karti 'n', končanju trenutne igre 'k', ali zaključku programa 'x'. Cilj igre je zbrati karte, katerih seštevek da številko 21. Če igralec zahteva novo karto, mu jo računalnik zopet naključno izbere. Če tekmovalec preseže seštevek 21, je igro izgubil. Po vsaki delitvi izpišite še seštevek kart, ki jih ima igralec v roki. Posebnosti, kot so različno štetje karte 'As' v različnih primerih, zanemarite.

Če pa kdo zna pa naj mi prosim z zvezdicami 'izriše' vsako podeljeno karto. Lahko tudi dodate barvo karte (srce, karo, pik, križ).


****** ******
*A**** *10***
****** ******
*KRIZ* *SRCE*
****** ******
****A* ***10*
****** *****


Prosim če mi lahko kdo pomaga, gre za zelo važno nalogo in bom zelo hvaležn! Program naj bi bil v Visual C++!

Aja...še moj mail: kapavem@hotmail.com

Lep pozdrav, HVALA!

iBojan ::

Mislim, da je pa tole res višek. Res da program ni težko spisat samo mislim, da je namen tega foruma, da ti kdo pač pomaga razrešiti česar kar pač sam ne zmoreš, da bi ti pa kdo kar cel programček napisal pa je že mal preveč. A ne misliš ? Drugače pa če že tko nujno rabiš ta program mi pošlji mail pa za kakšno manjše plačilo lahko dobiš ta program brez težav. Spisal sem ga v delphiju ampak tudi v c-ju ti ga lahko spišem če želiš. Seveda proti plačilu ;)

lp, _GeS_

Bizgec ::

Ej .. sej nočem biti nevljuden, ampak ti sam povem, da takega kmeto kot si ti še nisem srečal;) Dokler si ti ta neumen post skup spacal sem jaz dobil po mailu že 3 različice programa pol mi pa ti kvasiš neke neumnosti o plačilu za tak easy program. Je res da sem rabil pomoč, ampak ne mi s takimi. Če NISI PRIPRAVLJEN pomagat pol se sploh ne oglašaj na post, ker nisem prosil za takšne ali drugačne komentarje!!!



LP, brez zamere!

rasta ::

Bizgec, da ti drugi pišejo programe je pa sramota ...

djv ::

Kot vidim iz naloge...verjetno hodiš na Računalniški faks...a mam prav (MB al LJ???). Glej....če že zdaj ne moreš napisat takega programam, ki roko na srce, sploh ni težki...potem se malo zamisli. Kaj (verjetno hodiš v 1. letnik, kolikor je razvidno iz naloge), bo šele potem, ko se bodo pojavili kazalci, seznami, skladi....8-O...ne vem no!
Zakaj folk sili v računalništvo, potem pa jim morej drugi pisat programe?

LP

Tr0n ::

Lol.

iBojan ::

Tako programiranje je samo podpiranje lenobe. Mislim, da če bi se ti malo zraven spravo bi kaj kmalu spisal ta programček sam brez težav. Če pa (se razume) še ne obvladaš programiranja pa pojdi po par knjigic pa malo naštudiraj, povprašaj kakega kolega pa bo šlo. Medtem če pa misliš pridi skozi študij s takimi kot je ta, da ti drugi delajo naloge se pa zelo motiš. Prej ali slej boš moral pokazati nekaj svojega znanja potem pa bo tukaj jok in stok.

Potem pa pride na podjetje en praktikant pa sploh ne ve kaj naj naredi ko mu kaj poveš kaj šele, da bi lahko sodeloval pri kakem projektu. Poznam veliko srednješolcev, ki bi ta program spisali kar tako malo za šalo, torej moj predlog in samo predlog je da se vsedeš za računalnik poženeš kak delphi, odpreš knjigo, pritiskaš F1 in pridno delaš. Vse se bo enkrat obrestovalo, verjemi.

Pa to ni sedaj mišljeno slabo ampak samo kot nasvet, da se ne boš brezveze razburjal. Sam si si pa kriv če dobiš tak odgovor ko pa je že vprašanje tako, da se vidi, da je treba podpirati tvojo lenobo. Tisti, ki ste pa podpirali to lenobo pa ne delat tega več, ker samo škodite človeku. Naj raje povpraša ko se kaj zatakne pa pomagamo drugače pa malo svojega dela tudi treba vložit.

lp, _GeS_

djv ::

Točno tako...8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

delphi5 & xp

Oddelek: Programiranje
8798 (712) iBojan
»

Zaščita programov

Oddelek: Programiranje
81105 (947) Uporabnik
»

PHP ?

Oddelek: Programiranje
251329 (1071) poldi
»

skrivanje programa

Oddelek: Programiranje
121480 (1131) poweroff
»

Na kratka naloga...

Oddelek: Programiranje
181652 (1416) iBojan

Več podobnih tem