» »

Windowblinds problem...

Windowblinds problem...

DjVirus ::

mam Ati radeon 9800XT z Catalayst 5.13 (zadnji) driverji na win xp sp2, pa sm meu pač neki cajta un program windowblinds 5 za visual style, delu je lepo neki cajta, potem pa enkrat ugasnem komp k sm šu od doma za par dni..pridm nazaj ga pržgem pa se mi tema ni pojavla, vse je štekalo, tko da sm komi dau unload windowblinds..(enako se je zgodil bratu na njegovem kompu) in od takrt naprej, tud če še enkrat inštaleram program, mi to nardi za vsako ko kak visual style naštimam...ni mi jasn kwa je narobe..se komu kej sanja
zdj neki sm gledu po forumih, pa ma več folka z tem probleme, sam rešitve ne najdem..baje je zard tega ker je slabo skrekan program
  • spremenil: DjVirus ()

RejZoR ::

Baje hehe. Men je tud nekoč delal lepo pa zdej šteka za crknit. Who cares, mam zdej pač samo UXTheme patch in Vista temo od kol-a.
Za tisto blesavo obrobno transparenco si res ni vredno krajšat življenja čeprav je dost fancy.:D
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

DjVirus ::

ja sej ubistvu me boli program, jz bi sam rd mev tisto temo Vista XP WB da je transparent, a obstaja kašna taka ki dela na kak drug program in je transparentna??

RejZoR ::

Na DeviantArt sem videl neki tazga, ko uporablja nek poseben program za ustvarjanje transparence. Evo, sem našel:
http://www.deviantart.com/deviation/270...

Upam da bo deloval, men sploh teme nizaznal ker nisem uporabil one transparentne zadeve (nek poseben program).
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

.NET guru: "iPhone najmočnejša mobilna platforma"

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
487804 (3780) CoolBits
»

Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!

Oddelek: Programska oprema
363022 (2525) ;-)
»

Problem z Gigabyte 7600gs na agp vodilu

Oddelek: Strojna oprema
221625 (1201) Shegevara
»

Evolucija grafičnega uporabniškega vmesnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
898060 (5098) barbarpapa1
»

Kako spremeniti Boot Logo v XP

Oddelek: Programska oprema
232560 (2197) zile

Več podobnih tem