Forum » Pomoč in nasveti » okužena datoteka se ne da brisati
okužena datoteka se ne da brisati
fritzy ::
Pred nekaj dnevi sem fasal sranje, ki sem ga skoraj uspešno pobrisa l(neki spy sherif). Ostal mi je samo nek trojanc , ki mi okuži datoteko browsela.dll.
Na nortonovi strani piše da je trojanc lahko odstranljiv . Samo pobrisati je potrebno okuženo datoteko. Sedaj pa glej ga zlomka, datoteke ni moč pobrisati niti v safe modu .
Je imel že kdo tak problem ali pa ima rešitev.
Prosim.
Na nortonovi strani piše da je trojanc lahko odstranljiv . Samo pobrisati je potrebno okuženo datoteko. Sedaj pa glej ga zlomka, datoteke ni moč pobrisati niti v safe modu .
Je imel že kdo tak problem ali pa ima rešitev.
Prosim.
baron21 ::
Živijo! Poizkusi tako da premakneš datoteko na usb ključ, če je mogoče, potem pa ga formatiraj. Nato ponovno naloži datoteko. Meni je že večkrat uspela taka odstranitev. Srečno in poročaj, me zanima rezultat.
baron21
podbevna ::
Datoteka je zaradi aktivnega procesa verjetno v uporabi. Zaženi v safe mode in briši. Lahko tudi poskušaš ugasniti proces, če ga najdeš, ali pa si dobi dober čistilec nesnage, ki bo mogoče zrihtal vse.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4736 (4441) | solatko |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4742 (3112) | AlexUS |
» | Zatikanje zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1398 (1289) | boss-tech |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 1996 (1662) | barelyLegal |
» | trojanski konj na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1365) | ru7 |