Forum » Pomoč in nasveti » Problemi pri obnovitvi datotek iz koša
Problemi pri obnovitvi datotek iz koša
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
Danes sem nekaj brisal, ker sem imel nekaj dvojnih datotek. Ko pa sem jih obnavljal nazaj, ker sem se hotel prepričati če so res podvojene pa mi je najprej napisalo: Za to operacijo je premalo spomina, čeprav imam giga rama.
Nato se mi je pojavilo sporočilo, da te in te datoteke ni mogoče premakniti, ker windows ne najde poti premikal pa sem jih iz koša v mapo. pa mi ni jasno kaj to pomeni v kakih primerih se to pojavi ali je možno da je bilo s fajlom kaj narobe skratka vse vaše izkušnje in mnenja dobrodošla.
Imam pa win xp servis pack 2.
Hvala vsem.
Danes sem nekaj brisal, ker sem imel nekaj dvojnih datotek. Ko pa sem jih obnavljal nazaj, ker sem se hotel prepričati če so res podvojene pa mi je najprej napisalo: Za to operacijo je premalo spomina, čeprav imam giga rama.
Nato se mi je pojavilo sporočilo, da te in te datoteke ni mogoče premakniti, ker windows ne najde poti premikal pa sem jih iz koša v mapo. pa mi ni jasno kaj to pomeni v kakih primerih se to pojavi ali je možno da je bilo s fajlom kaj narobe skratka vse vaše izkušnje in mnenja dobrodošla.
Imam pa win xp servis pack 2.
Hvala vsem.
farko ::
Zdej ena od variant je da ko klikneš koš da poskusiš vse skupaj obnoviti iz koša v kolikor ne gre je rešitev da resetiraš pc vendar mislim da takrat boš vse zgubil.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4824 (4017) | AC_DC |
» | iz koša mi je obnovilo datoteke neznano kamOddelek: Pomoč in nasveti | 750 (595) | talbot |
» | Iskanje (izbrisanih) datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 4855 (4764) | Duhec |
» | Vdor v gmail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8587 (7961) | ttommy |
» | MS-DOSOddelek: Operacijski sistemi | 2189 (2060) | Aston_11 |