Forum » Zvok in slika » monitor ne kaze slike do xpjev
monitor ne kaze slike do xpjev
sleby ::
dubu sm nov monitor (fujitsu siemens w19-1) in mam problem: slika se mi ne prikaze do zagona windowsev.
v cem je fora?!
ekran je prikljopljen na dvi konektor.
v cem je fora?!
ekran je prikljopljen na dvi konektor.
refresh in resolucija?! tistih 320*200 bi pa ze mogu prenest (al kokrkoli ze je, dost vec ne more bit)
b ::
Ali pa racunalnik dokler se ne nalozi driver za graficno v XP posilja output samo na drugi konektor (ce jih imas vec).
Jaz sem imel primer, da sta bili v racunalniku 2 graficni (seveda na to nisem pomislil, ko pa je bil samo en monitor :) in se je dogajalo isto. Po "razodetju" sem prikljucil monitor na drugo graficno, in nisem videl nic *po* zagonu windows, ker je takrat preklopil na drugo graficno, sem pa videl kompleten bootup.
Ce je to problem, ti bo stvar spilala na VGA izhodu, pa potem mogoce lahko v bios-u kaj nastavis...
Jaz sem imel primer, da sta bili v racunalniku 2 graficni (seveda na to nisem pomislil, ko pa je bil samo en monitor :) in se je dogajalo isto. Po "razodetju" sem prikljucil monitor na drugo graficno, in nisem videl nic *po* zagonu windows, ker je takrat preklopil na drugo graficno, sem pa videl kompleten bootup.
Ce je to problem, ti bo stvar spilala na VGA izhodu, pa potem mogoce lahko v bios-u kaj nastavis...
ok, morm rect da tut jz nism na to niti pomislu ampak je to to. na vga vhodu vse deluje normalno. a obstaja kksna resitev za to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20258 (9771) | kozorog |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1488 (1153) | Siddh |
» | Črn ekran in nato ''lost conection'' pri zagonu/login-om v WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2792 (2657) | Pimii |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5071 (3199) | Riff |
» | DVI kabel in rdeče pikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (913) | Big_Al |