» »

nakup grafikulje

nakup grafikulje

Cr00k ::

u bliznji prihodnosti nameravam...nabavt eno rabljeno grafikuljo...ne morem se odlociti ali bi to bil GeForce MX ali SDR...prosim da napisete vase predloge in ugotovitve...:)

||_^_|| ::

emm...ama lil komfjuzd

||_^_|| ::

MX al SDR????????? a si ti trip pojedu???
vatafak du ju min baj det??

robertos007 ::

verjetno si misli geforce 256 SDR? Potem se bolj splača mx, ker se mi zdi da je cenejši in hitrejši.

MRB0rYS ::

Mx ti priporočam
b0rys

tejo ::

Priporočam GeForce MX (ne, ne hecam se). Ravno prejšni teden sem bil pri Jerovšku, pa sem pogledal cene. MX stane od 42000 do 48000 SIT, GeForce 256 pa malo čez 50000 SIT. Po mojem je bolje kupiti originalno kartico (256-ka), kot pa okrnjeno verzijo (MX). Res pa je, da je MX rahlo hitrejši od 256-ke, pa še manj se greje. Odločitev je tvoja.:)):)):))

robertos007 ::

pa ne kupi pri jerovšku so dragi. 42000 za mx je preveč! brez tv-out so cene do 35000 ravno prave z tv-out pa do 40000.

pa kdo je reku da bom pr jerovsku kupval...jst nameravam...nabavt rablen kos HW...

AndrejX ::

Kupi MX, ker je GF2, SDR pa GF1 in se pri delu to kar pozna (vse blah blah, ki jih GF2 premore).

ja jst nameravam tole sdr al mx zrihtat u quadrota...in laufat maxa...men ni za spile...tko da...nevem...

Senitel ::

Jest bi tud reku,da vzem MX-a. Novejši in manjši čip, bolj se navija, in 2. generacija GPU-ja...

bluehacker ::

Probaj z kakim gforcem, vseeno kateri ker so vsi ok, kupi tistega, ki je najcenejsi!!!:D
I am here to kill all the unvorthy not-hackers

DrSergioDJ ::

jest nameravam pa zdej kupit Geforce GTS pa se ne morem odločit, a nej vzamem z 32mb ali 64mb. procesor bo istocasno zamenjan z vsaj t-birdom 1ghz, poleg tega bo laufalo se 256rama. edini problem bo vsaj se 3 mesece le 15' monitor ( sam bo tudi njega zamenjala kak 19'ica ) denarna razlika med njima ni problem
...

Pretorijanec ::

Nedvomno MX!!!!!!

whatson ::

Buy MX0:)

XtX ::

x

Medved ::

jz bi tud , pocen , najbolšo hmmm , ampak ni , mogoče pa , da predelam kakšno TV kartico , dodam par ohmov , uporov , ventilator močn , mogoče super orba al pa freon pa OC-jam vse skup, upam da ne bo več k 10 k sit:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Geforce 4 ti42000

Oddelek: Kaj kupiti
421721 (898) ATHLON
»

Kdo ve kaj o teh graficnik kartah

Oddelek: Strojna oprema
231811 (1505) ABX

ATI vs Hercules vs Matrox