Forum » Zvok in slika » Problem z mic
Problem z mic
NighthawkSLO ::
No mam ene slisalke in mirofon. Problem je namrec sledac !! vsi jambrajo da me neslisjo. svetovali ste mi ze da naj si uklopim microfone boost. To sm tudi storil, sedaj pa vsi jambrajo da me slisjo cist uredu, zravem slisijo pa se zvok iz mojih slusalk. Vse skup sm dav zelo potihm (zvok iz slisalk)a se vedno slisijo zvoke na oni strani.
WHAT NOW
WHAT NOW
NighthawkSLO ::
no stvar je taka.
kupu sm novo plato epox 8KRAI (je bla una ze zanic pa rabu sm sata prikluck).
Instaleru vse ponovno win itq ... najnovejsa gonila pa je problem tak da ne slisim nic basov in me imam cuden okus kot da bi me bolela glava, pa ce kdo to ve in pove kaj narest bi mu biv zelo hvalezen
kupu sm novo plato epox 8KRAI (je bla una ze zanic pa rabu sm sata prikluck).
Instaleru vse ponovno win itq ... najnovejsa gonila pa je problem tak da ne slisim nic basov in me imam cuden okus kot da bi me bolela glava, pa ce kdo to ve in pove kaj narest bi mu biv zelo hvalezen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Delo: Iščem čistilca(M/Ž). Zahtevano znanje programiranja. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13485 (9923) | Mavrik |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1223 (1027) | Bye |
» | EbayOddelek: Omrežja in internet | 2058 (1368) | LuGi |
» | AMD bo predstavil procesorje na novem podnožju (M2) v drugi četrtini tega leta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7417 (5874) | PrimozR |
» | Zadnje novice meni na desniOddelek: Slo-Tech | 1255 (948) | Tjulenj |