» »

Zadnje novice meni na desni

Zadnje novice meni na desni

Tjulenj ::

trenutno stanje menija na desni:
Zadnje novice
Slo-Tech.eu (1)
Novi OS prihaja (0)
QuietPC SilentDrive (0)
Izdelaj si MP3 predvajalnik SAM! (0)
Prenosnik, ki trga gate (10)

na prvi strani je samo vsaka druga, kaj in kje so pa ostale?

Ziga Dolhar ::

Auč.

Novice, ki jih vidiš naštete, pa jih ni na prvi strani, so novice, ki jih bralstvo pošlje, pa niso odobrene (so zavrnjene: ne sprašuj, zakaj...).

Primči?

ja to sm predvideval... sam so res zanimive novice... trenutno: Ime: Playstation2, Priimek:??? (0) :D

DrSergioDJ ::

Tjulenj: hehe..ta je smesna novica...mogoce bo pa se celo "odobrena" :D

BTW..primoz...where are you? :D
...

Sergio ::

hm. ta bug bo pa _TREBA_ popravt. :)

odobrena... mogoče... samo rabi še popravkov.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

sj ze popravlen... zdj pa sploh ni vec tok zabavn :| . kwa pa ce bi naredl, da si vsak registriran uporabnik lahk dodatno nastav, da vid tut neodobrene novice? pa pol ce recimo x ljudi glasuje da je novica ql, jo sploh ni treba vam odobrit ampak se avtomatsko? 8-)

Primoz ::

Ali si res prepričan, da bi rad gledal NERESNIČNE, iz drugih strani POPOLNOMA SKOPIRANE, bedno napisane, 3 leta stare novice? (aja... pa nekateri ne ločite med pošlji novico in dodaj temo)

Po mojem ne...:D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

jah, sigurno je kaksna zabavna vmes :D . pa folk ki pise "NERESNIČNE, iz drugih strani POPOLNOMA SKOPIRANE, bedno napisane, 3 leta stare novice", bo to enkrat mogu dojet, ker nic njihovega ne bo objavleno in bodo nehal. ze tko se ldje navelicajo, ce je objavlen, kaj sele kadar je vs trud zaman :D nevem no, sj v eni izmed sosednjih tem jamras da imas premalo dela, sm samo idejo dal :D

Tjulenj.

Vsak dan berem te novice -- jih pač vidim. Verjemi mi, ne želiš si tega...

Ne jambram, da imam premalo dela... samo zanima me, kaj vam manjka... da bodo nekatere stvari (kaj najbolj pogrešate) dobile prioriteto na TODOju (večina vaših želja je že gor... samo... TODO je velik)

groza, kolk ste vsi skrbni, kaj pa ce sm en blazn mazohist? :D ok no sj ste me preprical da si tega ne zelim, je pa vseen ena ql opcija, tko za popestritev dolgocasnih dni (k nima clovk druzga dela kot klikat osvezi na teme zadnjih 24 ur :D ). bi su se mal brezvezne novice prebirat pa se smejat neumnostim :D

bom razmislil...

Loki ::

primoz dej ti malo pokazi to tvojo listo...
drgac pa (verjetn) vsi hocemo personal messages.
I left my wallet in El Segundo

Ta moj TODO je top secret... ker če ga bo kdo videl... boste videli, kaj vse vam še manjka... in potem lahko delam noč in dan naslednjih 14 dni... da boste spet srečni.

cahahopie ::

Primož: Ta zadeva sploh ni tako slaba. Recimo ->> "Lista sramote". Lista vseh neobjavljenih novic, ki jih je folk poslal. To pomeni, da bo določena oseba dvakrat preverla če je prav napisala, če bo hotla met objavljeno novico, ker drgač se bo znašla na posmeh vsem ostalim.
Kulsko... mal smeha ne škod.:D

Če se to naredi, more bit anonimno :-). Hmmm, pol ne bi blo fore...? :]

darh ::

sej cahahopie... tebi se itak usi smejemo k beremo tvoje poste >:D
Excuses are useless! Results are priceless!

rc-car ::

Sej zato pa hoce, da bi se lohk se on komu smejal >:D
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

cahahopie ::

xbite: Ma dej spizdi z odra. Sam predlog je bil ti pa se že nekaj delaš pametnega s svojimi idotskimi odgovori... zabito tele.
rc-car: crkn!
LordNinja: Tist, ki pregleduje novice bi tiste res brezvezne zbrisal, take za poknat od smeha.. jih objavu na strani Hall of Shame... ta prave pa pač koz sedaj objavil na prvotni strani.

darh ::

cahahopie ma pa nizek bolečinski prag...
Excuses are useless! Results are priceless!

am... spet problem :)
mal zastarele novice so na desni... na prvi strani so ze kake 4 novejse, na desni so pa se kar tastare

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EU proti Microsoftu - zopet točka za EU.

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
314213 (3229) V-i-p
»

moje teme & teme v katerih sem sodeloval

Oddelek: Slo-Tech
241949 (1580) urosh
»

Novica z Računalniških novic na Slo-Techu

Oddelek: Slo-Tech
221844 (1167) Ziga Dolhar
»

Slo-Tech postaja nezanimiv!