Forum » Pomoč in nasveti » Zasel sem v probleme s gonilniki od Live5.1
Zasel sem v probleme s gonilniki od Live5.1
LordWorm ::
Torej posesujem Live5.1 in installiral sem si prilozene gonilnike in stvar je dolgo casa lepo delovala.POTEM pa sem si snel LiweWare3.0 za moje winse in zdevo sem porusil.Namrec installirati pusti samo polovico gonilnikov, potem pa javi napako kao da ni dost prostora na disku.\-jasno ga je dost-se cca 5GB.
Ne spomnem se ce sem prvotne driverje uninstalliru in podobno ampak dejstvo je da pusti installirat samo creative Luncher in mixer pa se par stvari.
Drgac zvok dela ampak dvomim da bo lepo delovalo na testih 4.1 in 5.1 zvocnikov.
Najhuj problem je da v programi-creative sploh ni uninstalla, se pa da to narest v nadzorni plosci samo nisem sur da se da vse uninstallirat.
Torej kdo pozna kako moznost kako bi lepo instaliru LiveWare3.0??
Ne spomnem se ce sem prvotne driverje uninstalliru in podobno ampak dejstvo je da pusti installirat samo creative Luncher in mixer pa se par stvari.
Drgac zvok dela ampak dvomim da bo lepo delovalo na testih 4.1 in 5.1 zvocnikov.
Najhuj problem je da v programi-creative sploh ni uninstalla, se pa da to narest v nadzorni plosci samo nisem sur da se da vse uninstallirat.
Torej kdo pozna kako moznost kako bi lepo instaliru LiveWare3.0??
No sej zdej sem uspesno uninstalliru tiste ostanke in instaliru gonilnike s prilozenega CDja.
Zdej mi sam povejte kaj je tocno treba uninstalirat preden grem installirat LiveWare3.0
Zdej mi sam povejte kaj je tocno treba uninstalirat preden grem installirat LiveWare3.0
sirotka ::
No nimam glih 5.1 mam pa 1024, v dodaj/odstrani programe maš sound blaster....., to si uninstaleraj pa bo
miranpozar ::
Za inštalacijo LiveWare3.0 zadeve sploh ne rabiš imeti nič inštaliranega, niti gonilnikov. LiveWare namreč vsebuje komplet vsega!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Hja sem probu pa nic.
Nc bom kdaj drugic s temi LWare3.0 ukvarjal.
Jutri stestiram Genius5.1 sistem
Kolk bi mu dal oceno od 1do10.
Vem da ni B&B ampak vseen.
Nc bom kdaj drugic s temi LWare3.0 ukvarjal.
Jutri stestiram Genius5.1 sistem
Kolk bi mu dal oceno od 1do10.
Vem da ni B&B ampak vseen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP + SB Live! 5.1 + Movie ModeOddelek: Pomoč in nasveti | 813 (727) | VASkO |
» | Windows XP in SBliveOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1403) | TESKAn |
» | LIVE! valueOddelek: Zvok in slika | 1032 (888) | VASkO |
» | win2k in sumenje zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1209 (1008) | SpiDEr8 |
» | ABIT KT7 problemsOddelek: Pomoč in nasveti | 2045 (1892) | GodStyler |