Forum » Strojna oprema » Grafa ni zadosti napajana?
Grafa ni zadosti napajana?
BEGINER ::
Danse mi kar na enkrat pokaze da graficna ni zadosti napajana!
In sicer: Ob prihodu v Windowse mi se odpre okence od nVidie in mi napise da graficna ni zadosti napajana?
Tega mi prej ni kazalo, zdaj pa kr na enkrat to ? ? ? In mi frekfrence moja 6600GT downclocka in 500/900 na 100/600 ? ? ? ?
V cem bi lahko sedaj biu problem?
Napajalnik je CHIFTEC 420W (un z dvema 80mm ventilatorjema s samodejno toplotno regulacijo)
Ostale komponente:
Athlon 2700+ navit, ampak se vedno na defult voltazi
512MB RAM-a
120GiB Hitachi disk
Kako naj se izognem tezavi?
Ker se mi zdi da vse komponente delajo brezhibno, in nisem nic menjal al isaral po kompu da bi lahko kaj sumil narobe?
P.S.: Drugac pa zdej grafa dela brez problemov, vsi prejsnji problemi reseni!
In sicer: Ob prihodu v Windowse mi se odpre okence od nVidie in mi napise da graficna ni zadosti napajana?
Tega mi prej ni kazalo, zdaj pa kr na enkrat to ? ? ? In mi frekfrence moja 6600GT downclocka in 500/900 na 100/600 ? ? ? ?
V cem bi lahko sedaj biu problem?
Napajalnik je CHIFTEC 420W (un z dvema 80mm ventilatorjema s samodejno toplotno regulacijo)
Ostale komponente:
Athlon 2700+ navit, ampak se vedno na defult voltazi
512MB RAM-a
120GiB Hitachi disk
Kako naj se izognem tezavi?
Ker se mi zdi da vse komponente delajo brezhibno, in nisem nic menjal al isaral po kompu da bi lahko kaj sumil narobe?
P.S.: Drugac pa zdej grafa dela brez problemov, vsi prejsnji problemi reseni!
BEGINER ::
Zadeva dela, mau sm meu kabl prevec ''naokrog'' naelan, in sm ga dau direkt iz napajalnika in dela k sus!
TNX for help!
TNX for help!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova grafična - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (1289) | borki |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1730 (1516) | Mafia cod 2 |
» | nova grafična - disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 1960 (1397) | pegaso |
» | problem, graficna kartica - napajanje bojdaOddelek: Zvok in slika | 1108 (863) | Master_G |
» | Comp. napajalnik za ojacevalec???Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5225 (4822) | jRk0 |