Forum » Operacijski sistemi » windows2000pro kot server
windows2000pro kot server
edo24 ::
Računalnik:matična matsonic ms7177ct,grafična cirrus logic cl-gd5430,celeron1000,
256 sdram.Ali je možno uporabiti računalnik kot server (za e-mule,azureus) brez grafične
kartice (upravljal bi ga z oddaljenega računalnika) ker imam zelo staro grafično in se mi ne
zaženejo windowsi2000pro.če je možno,potem kje se izklopijo funkcije v biosu v drugem
primeru mi naj prosim poda link za grafično kartico gonilnike za windows2000.Ker je
microsoft nehal z podporo za windowse2000,kaj mi priporočate za sistem samo za server?
256 sdram.Ali je možno uporabiti računalnik kot server (za e-mule,azureus) brez grafične
kartice (upravljal bi ga z oddaljenega računalnika) ker imam zelo staro grafično in se mi ne
zaženejo windowsi2000pro.če je možno,potem kje se izklopijo funkcije v biosu v drugem
primeru mi naj prosim poda link za grafično kartico gonilnike za windows2000.Ker je
microsoft nehal z podporo za windowse2000,kaj mi priporočate za sistem samo za server?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2627 (2212) | IVo |
» | USB mass storage problemiOddelek: Strojna oprema | 2853 (2567) | energetik |
» | Windows 2003 Server razlike?Oddelek: Operacijski sistemi | 2448 (1808) | andrej |
» | Težave z windowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 819 (697) | AngelOfDeath |
» | win2k server pro & vga driverOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (1018) | andrej |