Forum » Strojna oprema » Philips sa178
Philips sa178
jurij33 ::
Pred kratkim sem kupil philipsov predvajalnik/usb ključ/diktafon sa178 in sem izredno nezadovoljen z zvokom!
Prebral sem nekatere kritike na spletu in je povsod ocenjen relativno dobro (4, 5 od 5).
Že od zacetka se mi je zdelo da je maksimalna jakost zvoka precej nizka.
Potem pa sem pri kolegici isprobal applov shufle in nisem mogel verjeti svojim ušesom.
Je možno da je razlika tako velika? Ali pa je nekaj močno narobe z mojim predvajalnikom?
Pri shufflu sem glasnost stopnjeval do meje kjer jaz nisem več zdržal! Z mojimi slušalkami, tako da v njih ni problem!
V čem je lahko problem, ima kdo podobne izkušnje?
Najlepša hvala, j
Prebral sem nekatere kritike na spletu in je povsod ocenjen relativno dobro (4, 5 od 5).
Že od zacetka se mi je zdelo da je maksimalna jakost zvoka precej nizka.
Potem pa sem pri kolegici isprobal applov shufle in nisem mogel verjeti svojim ušesom.
Je možno da je razlika tako velika? Ali pa je nekaj močno narobe z mojim predvajalnikom?
Pri shufflu sem glasnost stopnjeval do meje kjer jaz nisem več zdržal! Z mojimi slušalkami, tako da v njih ni problem!
V čem je lahko problem, ima kdo podobne izkušnje?
Najlepša hvala, j
problemi so, problemi bodo
- polepsalo: Stepni Volk ()
jimenez ::
Jz mam isti predvajalnik in se strinjam s tabo, da če daš volume na max lahko še vedno poslušaš ne da bi ti kaj počilo v glavi. Sam se mi zdi, da je kvaliteta zvoka zelo dobra in dobro lovi radijske postaje.
Zanima me če ga imaš še, ker bi te vprašal, če je tud pri tebi menijska tipka "play" znotraj kroga rahlo nenacentrirana in bolj na levo in se na desni strani te tipke vidi u izi odprtina pod gumbom.
Zanima me če ga imaš še, ker bi te vprašal, če je tud pri tebi menijska tipka "play" znotraj kroga rahlo nenacentrirana in bolj na levo in se na desni strani te tipke vidi u izi odprtina pod gumbom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | DTS AudioOddelek: Zvok in slika | 6465 (3986) | gregyk |
» | Naglavne slušalkeOddelek: Zvok in slika | 2315 (1861) | perac |
» | [divxvid] Kiton predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3898 (2400) | mare3210 |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6194 (3071) | ringalori |
» | [Hi-Fi] - Debata: CD vs. DVD predvajalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 14680 (11117) | Trancedeejay |