» »

Slaba izkušnja http://www.rusilnecene.com

Slaba izkušnja http://www.rusilnecene.com

softwar66 ::

Ni vse dobro, kar se se hvali. Podjetje ne pozna izraza dobro poslovanja s strankami oziroma se ne drži zakona o varstvu potrošnikov. Zaradi tehničnih razlogov neprimernosti izdelka sem odstopil od nakupa na daljavo. Kljub opozorilom o vračilu kupnine in s tem kršitve roka o vračilu po zakonu se podjetje ne odziva. Temu jaz pravim aroganca in slab odnos do strank. Kupujte drugje. Ne preostane mi drugega kot prijava na tržni inšpektoriat.

Podatki o podjetju:

Www. Rusilnecene. Com

Zmaga je vaša d. O. O.
Ulica dušana kvedra 43a
3230 šentjur pri celju

Gwanaroth ::

Bi lahko malo več povedal o tvojem primeru? Zanima me, kaj si kupil, kolikšna je bila vrednost nakupa, kako si komuniciral z njimi, itd. ? Saj ne, da je tvoj post nerazumljiv, nekje je lahko malo dvoumen.
Lights often keep secret hypnosis..

softwar66 ::

Dvoumno je za tiste, ki ne poznajo zadeve. Načrtno nisem podal vseh informacij. Gre za wlan kartico. Odstop, ker z njo nisem bil zadovljen. Ne pokriva željenega področja. Pa ne, da ne poznam wlan scene. Druga primerljiva kartica pokrije področje brez problema. Proizvajalca sta TP-LINK in D-LINK. Prostor okoli 100m2. Po zakonu ni potrebno prodajalca pri nakupu na daljavo obvestiti zakaj odstopate od nakupa. Držite se samo rokov 15+15 dni. 15 za obvestilo 15 dni za vračilo. V primeru pošiljanja v roku šteje to za namero o odstopu. Roki so bili upoštevani. Od prvega obvestila se podjetje ne odziva. Komuniciranje elektrosnka pošta in poljžja pošta priporočeno. Kršitev je kršitev.

Kot zanimivost, 2x je bilo pošiljanje s strani prodajalca presetavljeno za smetano na torti pa mi je bil poslan napačen izdelek. Ob naročanju in kasnejšem komuniciranju zaradi zamenjave izdelka je korespodenca potekala z maksimalnim dnevnim zamikom, sedaj, ko je prišlo do odstopa so nekako postali gluhi.

softwar66 ::

podjetje Zmaga je vaša d.o.o. se je opravičilo za nastalo situacijo in nemudoma poravnalo vse obveznosti izhajajoč iz vračila kupnine.

tiborrr ::

Vcasih groznja s prijavo inspektoratu za varstvo potrosnikov resnicno zaleze. Torej se je vse dobro izteklo.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22756806 (4993) Groot
»

Vračilo blaga v enaa (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9237129 (2098) tomaz-
»

Izkušnje s spletno trgovino pcplus? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8010024 (9038) Schrei
»

Vrniti blago v 8 dneh nakupa? Pravice kupca? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5322774 (14156) RejZoR
»

Vrnitev kupnine pri odstopu od online nakupa?!

Oddelek: Kaj kupiti
412445 (1282) frenk

Več podobnih tem