» »

[Diplomska naloga] Lektoriranje, knjigoveštvo

[Diplomska naloga] Lektoriranje, knjigoveštvo

MaCoFaCo ::

Moja diplomska se bliža koncu, tako da sedaj počasi zbiram informacije kje opravijo hitro in kvalitetno lektoriranje in knjigoveštvo (najraje v LJ). Včasih smo imeli veliko teh reklam po faksu nalimanih, zdaj pa nikjer nič ne najdem (Murphy&Co). Zato bi prosil vse tiste, ki ste to že delali, da napišete kam ste to nesli, pa kako ste bili zadovoljni.

Tr0n ::

Lektoriranje: mentor
Vezava: ena fotokopirnica pac, ki ponuja diplomske platnice

BluPhenix ::

Po izkušnjah moje punce, delajo v fotokopirnici Hanžin (Na tržaški 4 v tobačni) zelo uredu. Imajo tudi precej ugodno ceno, moraš pa počakati 1 dan.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

hotlips ::

Jaz priporočam Sekom grafiko v šišli, men so rešil kožo v zadnjem momentu, sem rabil do 12 oddat (na dan tiskanja) in so mi stiskal v 1 urci, mogoče urci pa četrt in to kvalitetno (z vsem šabengom, kovinskimi dodatki ipd.), pa nisem bil edina stranka. Če jim daš pa mal več časa pa še tolk bolš. Imajo pa tud lektorico, ki dela za njih (ugodna cena kakor sem jaz gledal), vendar v tem primeru tudi vsaj kakšen dan traja, kar v tvojrm primeru nbi smel biti problem.

To da ti bo mentor lektoliral lahko pomoje kar pozabiš, vsaj pri nas je bilo tako. Če ti čez tehnični pregled, se pravi da meš vse citeranja in pa kazalo v pravi obliki si lahko srečen če ti pomaga (pri maen ni bilo varjante).

Glede načina vezave pa najbolš da se v referatu pozanimaš, vem da je pri nas ful razlika med bolonskim programom in pa kot je bilo na "klasičnem" dodiplomskem študiju.

lp.hl

Matev ::

Včasih smo imeli veliko teh reklam po faksu nalimanih, zdaj pa nikjer nič ne najdem


človek bo diplomiral
pa ne zmore:
http://www.google.si/#hl=sl&source=hp&b...

mojsterleo ::

to mora biti pa nek hud mentor, da ti gre lektorirat, heh.

tudi pri meni ni bilo sans, itak je pregledal samo kazalo, prebral pa uvod in zakljucek, tisto vmes je pa dal nekemu asistentu, ki je po moje prebral en stavek na vsaki tretji strani, ker je imel take bedne pripombe potem.

bluefish ::

5 let stara tema.

Matev ::

nekrofilija alert

System ::

Hehe, ta je dobra 5 let nazaj človek rabi info. Dobi jih pa 5 let kasneje. :))

Highlag ::

Jebiga dilomo naredit vzame nekaj časa >:D
Never trust a computer you can't throw out a window

mojsterleo ::

ne vem, zakaj je tak problem, ce kdo odpre staro temo. ce bi vsi to delali, bi bil forum malce bolje urejen, kot sedaj. sicer pa je to pvsem aktualna tema. lektoriranje in vezava sta vedno aktualna.

bluefish ::

Da, vendar je razlika, če postaviš novo vprašanje ali kaj podobnega, ne pa da odgovarjaš direktno na avtorjev post.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

ArisD ::

mojsterleo je izjavil:

ne vem, zakaj je tak problem, ce kdo odpre staro temo. ce bi vsi to delali, bi bil forum malce bolje urejen, kot sedaj. sicer pa je to pvsem aktualna tema. lektoriranje in vezava sta vedno aktualna.


MojsterLeo - se popolnoma strinjam z tabo. Naslov teme je že tak, da res ni konca in kraja - vedno bo kdo, ki bo potreboval informacije kje, kdaj in komu zaupat lektoriranje... Moram pa se prav tako strinjat z BlueFish nima smisla odgovarjat človeku, ki je že zdavnaj diplomiral ;)

Da ne bom dolgovezil - objava če bo objavljena bo če ne pa ne.

Vidim, da je kar nekaj zadev napisanih glede lektoriranja, kje lektorirati, komu zaupati lektoriranje itd...

Ko sem jaz pisal diplomo sem jo pisal kar konkretno časa in sem pri iskanju lektorja tudi zapravil precej časa. Imel sem kar precej negativno izkušnjo amopak kaj čemo (če koga zanima kaj več naj si pogleda na mojem blogu world.blog.siol.net/.../lektoriranje-diplomskih-nalog-nuja/).

Če bo kdo iskal lektoriranje na Štajerskem koncu slovenije definitivno priporočam, da si ogleda spletno stran lektoriranje info. Jaz sem dal lektorirat tja in sem bil prezadovoljen z zlektorirano diplomo...

Vsem, ki pa jih še čaka diploma pa pogumno in vso srečo...

bacekjon ::

Zdravo

mene pa zanima, če ma kdo kakšne izkušnje z vezavo in tiskom diplom..
V kratkem bom rabil (če rata) :) tisk in vezavo 4 izvodov, kar pa nanese kar nekaj euričev, tko da če kdo pozna kakšno čim cenejšo knjigoveznico v Ljubljani nej prosim sporoči.
Izgled ni toliko važen, važn da se prišpara in končno zaključi z tem :)

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lektoriranej naloge, napisane v Latexu

Oddelek: Šola
376361 (4214) marflor
»

MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6111720 (8843) marflor
»

Lektoriranje angleškega povzetka

Oddelek: Šola
5984 (116) djordjevic

Lektoriranje

Oddelek: Šola
6696 (629) Gandalfar
»

Lektoriranje / tisk diplomske

Oddelek: Šola
378085 (1661) thramos

Več podobnih tem