Forum » Pomoč in nasveti » Kako naj zapečem DVD?
Kako naj zapečem DVD?
LukaVi ::
Downloadal sem dvd. Ko sem ga odpakiral, sem dobil fajl s končnico .img. V začetku nisem vedel, kaj naj s tem naredim. Kasneje pa sem ga za probo montiral z Deamontoolsom, kjer je deloval brez problemov. Sedaj pa nastopi moje vprašanje: Kako oz. s katerim zapisovalnim programom naj to zapečem? (poizkusil sem že Nero Burning ROM, Alcohol 120%, BlindWrite)
lep pozdrav
podbevna ::
Če se ti ne da spreminjati v drug image file lahko .img zapečeš z DVD Decrypterjem. Tega dobiš zastonj (freeware). Najdeš ga lahko z googlom.
Izi ::
Luka, ničesar ni treba spreminjati.
Lahko ga zapečeš z vsakim programom.
Če vzamemo Nero Burning ROM:
- odpri ga
- v zgornjih menijih pojdi na "Recorder" in izberi "Burn image"
- odpre se ti okno "Open", kjer je bistvo, da spremeniš "Files of type:" na "All Files (*.*)" drugače ti ne bo našel tvojega .img
- nato izberi ta .img file in ga zapeči
Lahko ga zapečeš z vsakim programom.
Če vzamemo Nero Burning ROM:
- odpri ga
- v zgornjih menijih pojdi na "Recorder" in izberi "Burn image"
- odpre se ti okno "Open", kjer je bistvo, da spremeniš "Files of type:" na "All Files (*.*)" drugače ti ne bo našel tvojega .img
- nato izberi ta .img file in ga zapeči
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ISO fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1945 (1945) | nonenone |
» | Prosim za pomoč pri nero-tuOddelek: Pomoč in nasveti | 2055 (1910) | pepek11 |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2471 (2104) | frenkb |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2204 (2037) | Venturer |
⊘ | Kaj z datotekami bin. in cue.Oddelek: Programska oprema | 1932 (1743) | bastadu |