Forum » Omrežja in internet » Adsl povezava se zatika
Adsl povezava se zatika
DJ*Hamster ::
Zdej sm si končno čist na novo naroču adsl pr amisu. Ahh... Kok lepo ampak ko kliknem na kkšn link mi najprej 30sekund al še več v explorerju kaže kot da odpira stran, tista lučka k prkazuje pretok podatkov pa ne gori! šele pol zares začne odpirat povezavo
in to se mi dogaja tut če zaprem vse programe, izklopm vso zaščito,...
Pa vem da bi mi mogl hitrej odpret... Sm vidu pr prjatlu, k ma isti paket kot js...
No... A ma kdo kkšno idejo, kaj bi lahko blo narobe? Hvala za odgovore...
in to se mi dogaja tut če zaprem vse programe, izklopm vso zaščito,...
Pa vem da bi mi mogl hitrej odpret... Sm vidu pr prjatlu, k ma isti paket kot js...
No... A ma kdo kkšno idejo, kaj bi lahko blo narobe? Hvala za odgovore...
- spremenil: gkovac ()
farko ::
Mal preglej ps z antivirusnim programom ter še kak adwere bi prišel prav potem pa nastavitve v explorerju v klikor ti vse štima poklič tistga operateja pri katerem maš račun pa povpraši ker če pr teb vse štima je tehnična napaka nekje na liniji.
farko
SasoS ::
Poglej če spodaj v IE piše Detecting proxy settings in če ja izklopi Automatic Proxy detection (to lahko takoalitako izklopiš ker ne rabiš, noben ISP ne uporablja več proxyja).
DJ*Hamster ::
ne uporablam proxyja, drgač pa sm klicu na amis in mi je gospodek tam sveto prisegu kako je to čist nemogoče, da bi se mi lahko to dogajal, blablabla
aja... pa med tem "prijaznim pogovorom" je skor zaspau... tolk o tem kakšno "podporo" uporabnikom majo pr amisu.
pregledu sm tut že z avast antivirusom pa spybotom (ta 2 sta my favourite) in pol že v obupu deliu disk na particije pol pa z os selectorjem izbral novo ustvarjeno particijo in tam namestu windows... ampak še vedno isto! grr...
aja... pa med tem "prijaznim pogovorom" je skor zaspau... tolk o tem kakšno "podporo" uporabnikom majo pr amisu.
pregledu sm tut že z avast antivirusom pa spybotom (ta 2 sta my favourite) in pol že v obupu deliu disk na particije pol pa z os selectorjem izbral novo ustvarjeno particijo in tam namestu windows... ampak še vedno isto! grr...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2050 (1550) | amigo_no1 |
⊘ | Siol je v kurcu:(Oddelek: Omrežja in internet | 3381 (2433) | jRk0 |
» | Proxy...Oddelek: Omrežja in internet | 1100 (992) | DMouse |
» | kakšne so pipice v svet?Oddelek: Omrežja in internet | 2131 (1644) | PaJo |
» | Mreža v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1015) | Paramedic |