» »

Adsl povezava se zatika

Adsl povezava se zatika

DJ*Hamster ::

Zdej sm si končno čist na novo naroču adsl pr amisu. Ahh... Kok lepo :d ampak:| ko kliknem na kkšn link mi najprej 30sekund al še več v explorerju kaže kot da odpira stran, tista lučka k prkazuje pretok podatkov pa ne gori! :( šele pol zares začne odpirat povezavo;(
in to se mi dogaja tut če zaprem vse programe, izklopm vso zaščito,...

Pa vem da bi mi mogl hitrej odpret... Sm vidu pr prjatlu, k ma isti paket kot js... ;((

No... A ma kdo kkšno idejo, kaj bi lahko blo narobe? Hvala za odgovore...
  • spremenil: gkovac ()

farko ::

Mal preglej ps z antivirusnim programom ter še kak adwere bi prišel prav potem pa nastavitve v explorerju v klikor ti vse štima poklič tistga operateja pri katerem maš račun pa povpraši ker če pr teb vse štima je tehnična napaka nekje na liniji.
farko

SasoS ::

Poglej če spodaj v IE piše Detecting proxy settings in če ja izklopi Automatic Proxy detection (to lahko takoalitako izklopiš ker ne rabiš, noben ISP ne uporablja več proxyja).

DJ*Hamster ::

ne uporablam proxyja, drgač pa sm klicu na amis in mi je gospodek tam sveto prisegu kako je to čist nemogoče, da bi se mi lahko to dogajal, blablabla;((

aja... pa med tem "prijaznim pogovorom" je skor zaspau... tolk o tem kakšno "podporo" uporabnikom majo pr amisu.

pregledu sm tut že z avast antivirusom pa spybotom (ta 2 sta my favourite:D) in pol že v obupu deliu disk na particije pol pa z os selectorjem izbral novo ustvarjeno particijo in tam namestu windows... ampak še vedno isto! grr...;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL

Oddelek: Omrežja in internet
202050 (1550) amigo_no1

Siol je v kurcu:(

Oddelek: Omrežja in internet
213381 (2433) jRk0
»

Proxy...