Forum » Pomoč in nasveti » dlančnik in access database
dlančnik in access database
beno ::
Pozdravljeni!
Imam eno veliko prošnjo in sicer pozna kdo kakšno rešitev glede prenosa accessove baze podatkov na dlančnik. In sicer sem se malo pozanimal in mi je bilo povedano, da če uporabljam dlančnik, ki ima naložen operacijski sistem mw pocket pc in vse ostale dodatke ne vsebuje pa in tudi baje, da ne obstaja accessa za dlančnike. Baje pa, da gre accessovo bazo pretvoriti, da jo zna prebrati tudi dalnčnikov softwear - oz. Program za baze, ki je v sql-u, tako kot tudi accesova baza.
Če pozna kdo način kako se to napravi se prav lepo priporočam za nasvet.
Hvala, beno
Imam eno veliko prošnjo in sicer pozna kdo kakšno rešitev glede prenosa accessove baze podatkov na dlančnik. In sicer sem se malo pozanimal in mi je bilo povedano, da če uporabljam dlančnik, ki ima naložen operacijski sistem mw pocket pc in vse ostale dodatke ne vsebuje pa in tudi baje, da ne obstaja accessa za dlančnike. Baje pa, da gre accessovo bazo pretvoriti, da jo zna prebrati tudi dalnčnikov softwear - oz. Program za baze, ki je v sql-u, tako kot tudi accesova baza.
Če pozna kdo način kako se to napravi se prav lepo priporočam za nasvet.
Hvala, beno
lp Beno
- spremenil: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] ne dodaja podatkov v bazoOddelek: Programiranje | 1584 (1433) | alesp56 |
» | MaxWebPortalOddelek: Izdelava spletišč | 1079 (983) | ToniT |
» | HTML + BAZAOddelek: Izdelava spletišč | 860 (756) | Tody |
» | asp portalOddelek: Izdelava spletišč | 1279 (1090) | Vrocipes |
» | Legalna uporaba Accessove baze (.mdb)Oddelek: Programiranje | 1050 (821) | Ponocnjak |