Forum » Zvok in slika » Logitech X-230 & DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D= ni zvoka v WIN
Logitech X-230 & DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D= ni zvoka v WIN
bluefish ::
Imam zvočnike Logitech X-230 in plato (v podpisu). Ko zvočnike priklopim na plato ne slišim zvoka nikjer. Z priloženimi driverji za nForce chipset in programčkom NVMixer sem nekako usposobil zvok v igraf in filmih. V Win pa ga še zmeraj ni.
V igrah je zvok nekam čuden, glasnost na zvočnikih pa imam skoraj na polovici, medtem ko sem jo imel na prejšnjem računalniku na četrt. Napaka ni na zvočnikih, ne na plati. Kako priklopiti zvočnike?
Še link do zvočnikov
Logitech X-230
V igrah je zvok nekam čuden, glasnost na zvočnikih pa imam skoraj na polovici, medtem ko sem jo imel na prejšnjem računalniku na četrt. Napaka ni na zvočnikih, ne na plati. Kako priklopiti zvočnike?
Še link do zvočnikov
Logitech X-230
- spremenilo: Stepni Volk ()
Sami ::
Z priloženimi driverji za nForce chipset in programčkom NVMixer sem nekako usposobil zvok v igraf in filmih. V Win pa ga še zmeraj ni.
Naloži najnovejše uradne driverje za nForce4 čipset.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
bluefish ::
Naložil sem nove driverje za plato, vendar zvok v Win še zmeraj ne deluje. Kakšna ideja?
Če ima kdo enako ali pa podobno plato in 2.1 zvočniki, če lahko prosim opiše svoje izkušnje.
Če ima kdo enako ali pa podobno plato in 2.1 zvočniki, če lahko prosim opiše svoje izkušnje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko je vredno?Oddelek: Strojna oprema | 1733 (1288) | Ciklamen |
» | Katere 2.1 zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2675 (2161) | Amadeuss |
» | problemi z Audigy 2 NX (osnovna plošča z Nforce)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (996) | mrTwelveTrees |
» | Nforce2 brez podpore za VistoOddelek: Novice / Matične plošče | 5036 (3226) | MrStein |
» | 5.1 surroundOddelek: Zvok in slika | 1130 (927) | droid |