Forum » Programska oprema » Opera: gmailov zavihek "skače na vrh"
Opera: gmailov zavihek "skače na vrh"
iskra ::
Imam sledeč problem: ko zaženem Opero (8.51) recimo zaženem nekaj oken v posameznih zavihkih, od katerih je eden gmail. Recimo da se mi najprej naloži en tretji zavihek in začnem pregledovati vsebino strani. Ko pa se naloži še gmail (in še par strani obstaja s tako napako), se mi vsili gmail zavihek.
Je možno to kako izklopiti? Stvar namreč postaja zelo moteča. Sploj če se že lotim kje kaj tipkat in mi gmail kar tako random med osveževanjem prevzame okno.
Je možno to kako izklopiti? Stvar namreč postaja zelo moteča. Sploj če se že lotim kje kaj tipkat in mi gmail kar tako random med osveževanjem prevzame okno.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Ima vsaj kdo enak/podoben problem, ali sem edini, ki ga Opera tepe?
Ajow! 5 metru drow ...
Alexius Heristalski ::
Ne. Meni samo prvič samodejno vrže Gmail v ospredje, ko se kasneje osvežuje, pa ne. Vseeno je nadležno. Se priporočam za rešitev težave.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
jurre ::
se se jaz mal vrinem v to temo...opazil sem da ce odprem kaksen link s filmckom, mi v operi predvaja v tastarem media playerju (6.0), medtem, ko je v IE verzija 10, kakor je bila se nedolgo nazaj tudi tukaj. Kako naj to popravim? Na netu sem nasel plugin za netscape, ki naj bi delal tuki tukaj pa nic ne pomaga.
@kriko1: super hvala!
Ajow! 5 metru drow ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WWW - vsak zavihek drug google user ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1425 (1169) | Gregor P |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20663 (15751) | Ganon |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19159 (13134) | urban99 |
» | Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12190 (8753) | MrStein |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22188 (13936) | R33D3M33R |