Forum » Operacijski sistemi » operacijski sistem samo za internet
operacijski sistem samo za internet
andrejp ::
Zanima me kateri sistem mi priporočate za računalnik, kjer bo samo dostop do interneta in popolnoma nič drugega. Zadeva naj bi bila na disku (ne na CD-ju) in omogočen bi bil samo dostop do neta preko ene ikone na namizju. Kater sistem mi svetujete in kako nastaviti da bom dobil željeno
para! ::
Najbolje, da namestiš kakšno linux distribucijo, ki jo potem prikrajšaš za tiste programe, ki jih ne rabiš.
Obstajajo tudi kiosk verzije linux distribucij, to so namenske stvari, o čemer pa ti bo povedal nekdo, ki se na zadeve spozna nekoliko bolje kot jaz.
lp
Obstajajo tudi kiosk verzije linux distribucij, to so namenske stvari, o čemer pa ti bo povedal nekdo, ki se na zadeve spozna nekoliko bolje kot jaz.
lp
Death before dishonor!
overlord_tm ::
A niso eni fantje z slotecha tud delal neki na tem(gandalf etc) ... pa ne stgl, ampak ena distribucija k ma čuden ime. Omogoča ti samo browsanje po netu, tak za v cyberkaffeje
Evo link
Evo link
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri operacijski sistem uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8247 (5244) | Poldi112 |
» | StrežnikOddelek: Operacijski sistemi | 1082 (681) | NoName |
» | Omrežni disk...Oddelek: Pomoč in nasveti | 893 (819) | Jebiveter |
» | Linux particije in podatki za shranjevanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2027 (1859) | dr.J |
» | Windows AutoUpdate.Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2158 (2158) | BigWhale |