Forum » Operacijski sistemi » Service pack setup error
Service pack setup error
Brainstorm ::
Hi
Mam probleme z namestitvijo sp2, mam kupljene winse, tok da je cd key ni kriv.
Uglavnem učeri namestil winse ene 4 krat na frišno, potem takoj probu dat gor sp2, normalno ga raspakira v i386 direktorij in inštalacija se začne, nardi backup datotek in registra ter restore pointa, potem pa javi napako "branje iz zbirke podatkov ali zapisovanje vanjo ni mogoče"
Ročno sem skopiral i386 direktorij na c disk, ker po defaultu mi ga odpakira na d particijo ter ga zagnal tudi od tam, sam javi isto.
Puskusu vse variante dal prvo slo pack gor in potem sp2 in obratno a brez uspeha.
A je možno da je kaj z diskom narobe oz. kakšno strojno komponento, ker je pri prvi inštalaciji prišlo do konfliktov med črkami pogonov, tako da se je zagnal scandisk in popravljal d particijo "correcting error in index $I30" in potem restoral orphaned datoteke, tako da je pol datotek na d particiji poškodovanih.
Samo to ne bi smelo igrat vloge saj sem winse inštaliru na novo formatirano particijo c.
Kaj lahko še naredim?
Hvala
Mam probleme z namestitvijo sp2, mam kupljene winse, tok da je cd key ni kriv.
Uglavnem učeri namestil winse ene 4 krat na frišno, potem takoj probu dat gor sp2, normalno ga raspakira v i386 direktorij in inštalacija se začne, nardi backup datotek in registra ter restore pointa, potem pa javi napako "branje iz zbirke podatkov ali zapisovanje vanjo ni mogoče"
Ročno sem skopiral i386 direktorij na c disk, ker po defaultu mi ga odpakira na d particijo ter ga zagnal tudi od tam, sam javi isto.
Puskusu vse variante dal prvo slo pack gor in potem sp2 in obratno a brez uspeha.
A je možno da je kaj z diskom narobe oz. kakšno strojno komponento, ker je pri prvi inštalaciji prišlo do konfliktov med črkami pogonov, tako da se je zagnal scandisk in popravljal d particijo "correcting error in index $I30" in potem restoral orphaned datoteke, tako da je pol datotek na d particiji poškodovanih.
Samo to ne bi smelo igrat vloge saj sem winse inštaliru na novo formatirano particijo c.
Kaj lahko še naredim?
Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
zee ::
poskusi sformatirati še disk D:
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
farko ::
Zee živjo vendar meni se zdi da bo moral prvo namestiti 1sp pa potem sp 2 ker v kolikor jih nima direktno v windowsih je ta postopek.
Karkoli si delal okoli sp 2 moraš totalno zbrisat da ti bo potem zagrabilo.Downlajdaj pa na microsoft ker te tudi program sam vodi.
Karkoli si delal okoli sp 2 moraš totalno zbrisat da ti bo potem zagrabilo.Downlajdaj pa na microsoft ker te tudi program sam vodi.
farko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: farko ()
Microsoft ::
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
Brainstorm ::
Ok thanks, sem porihtu sam ni pomagu ne windowsupdate ne nobene druge finte koker pa formatiranje še D particije, sej bi jo že na začetku sam ko je blo treba prestavt 120 Gb podatkov z nje pred formatom.
Zgleda da je ntfs tabelo posulo al kej, ker se mi je ob vsakem zagunu scandisk zaganjal in recoveral orphaned files itd...
Uglavnem zdej špila tako kot mora.
LP
Zgleda da je ntfs tabelo posulo al kej, ker se mi je ob vsakem zagunu scandisk zaganjal in recoveral orphaned files itd...
Uglavnem zdej špila tako kot mora.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1282) | solatko |
» | Izginjajoči prostor na disku...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1013 (853) | mAXTER |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3539 (2563) | Mr.B |
» | koliko placa za windowseOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1453) | bobby |
» | IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL pri dostopu do particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1093) | m.i.h.a. |