Forum » Kaj kupiti » tv
tv
toncek_95 ::
odlogam se za nakup velikega tv-ja. Z okoli 80vm diagonalo.
Zanima me sledeče:
kaj je fora tega če se enako velika plazma tv dobi 3x ceneje?
Drugače pa kaj mi priporočate dam do nekje 350.000sit. Mogoče pride v poštev projektor in kakšen računalnikmora bitipotem obprojektorju. Skratka zanima me nekaj od malo večjih tv-jev. Ali se splača vzetin plazmo ali je boljši crt če je dovolj prostora? Prostora je dovolj tud za navadno (katodno)tv
Zanima me sledeče:
kaj je fora tega če se enako velika plazma tv dobi 3x ceneje?
Drugače pa kaj mi priporočate dam do nekje 350.000sit. Mogoče pride v poštev projektor in kakšen računalnikmora bitipotem obprojektorju. Skratka zanima me nekaj od malo večjih tv-jev. Ali se splača vzetin plazmo ali je boljši crt če je dovolj prostora? Prostora je dovolj tud za navadno (katodno)tv
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Tem o TV-jih je veliko. Vtipkaj v iskanje: TV. Nekaj jih je tudi tu mini KAZALO oddelka Zvok in Slika
Tudi tema Plazma ali LCD televizor? obstaja. Tu boš našel odgovor na tvoje vprašanje o smislu.
Zaklepam
Tudi tema Plazma ali LCD televizor? obstaja. Tu boš našel odgovor na tvoje vprašanje o smislu.
Zaklepam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ruska pobuda za rudnik helija-3 na LuniOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7388 (4615) | tratto |
» | Kateri mp3 player do približno 35k?Oddelek: Kaj kupiti | 1172 (972) | igor0203 |
» | Kater PLASMA tv ?Oddelek: Zvok in slika | 3251 (2846) | Jago |
⊘ | Poceni plasmeOddelek: Zvok in slika | 4149 (3160) | Stepni Volk |
» | LCD televizorjiOddelek: Zvok in slika | 3164 (2782) | Valentin |