» »

server

server

toncek_95 ::

Prjatli majo klan (vseh skupi je enih 40) pa so me rekl da bi nabavli server da jim ne bo treba igrat na teh serberjih k so za vse in da bodo lahko umiru treniral. Sedaj pa jih zanima,kakšen sistem more bit, da bojo lahko vsi naenkrat gor. Gor nejbi bla call of duty 2 ki jo uglavnem špilajo, za sprostitev pa včasih špilajo tudi kakšen battlefield ali pa kakšno sobo doom-a (pojma nimam kergaa sam pomojem da 2 al pa 3). No kakšen sistemnaj bi bil da bi vse skupaj gor lepo teklo?

toncek_95 ::

a res nihče ne ve?

billy ::

Šibek člen v verigi bo povezava. Kje mislite to laufat?

toncek_95 ::

igral bodo največ cod 2. zdej laufajo na enmu računalniku p4 3Ghz ki je tud comp od enga igralca pa je šeu on v drug klan. Aja pa isto je delal na 1mb adsl pa pravjo da jim je dobr delal

toncek_95 ::

no zdejle sm jih še enkrat kontaktiral in so rekli da so dobili enga k jih lahko posod linijo za server (1mb) pa mašino na kateri je drgač win xp in laufa 24/7. Sam zdej jih pa zanima kako postavit server.

Mene pa še vedno zanima kakšen sistem je treba za tak server?

billy ::

Nič kaj posebnega.

Če je mišljeno samo za 1 špil, nekje 10 igarlcev je že kak P III dovolj.

Amis je imel nekje 4 serverje (za 4 različne igre) + par privatnih pa je vse laufalo na AMD64 3000 z 1G rama.

toncek_95 ::

ok! kako pa pol postaviti server?


Aja pa a kdo ve kakšen čist easy program da bi postavu ftp server za downloadanje datotek (iz mojega kompa)?

SimplTech ::

Lahko ti predlagam en program za FTP sever. Uporabljam ga že kar nekaj časa in deluje zelo dobro. Stvari se reče Bulletproof FTP server. Najdeš ga pa tukaj: Bulltetproof FTP server. Presnameš si program, ga namestiš, za nastavit pa je čisto enostaven. Nastavitve in dodatne informacije glede nastavitve dostopa do strežnika (odvisno ali imaš statični IP ali dinamičnega) najdeš tukaj Postavite si svoj FTP strežnik

Ko postaviš FTP strežnik moreš odpreti na požarnih zidovih port 21 (v programskem požarniem zidu v Windowsih, strojnem na routerju ali Nvidia firewallu, če karkoli od tega uporabljaš).

Nato potrebuješ samo še FTP klienta - to je program s katerim se ti ali ostali povežejo na tvoj FTP server in prenašajo datoteke. Meni je najboljši FileZilla, ki je zastonj in ne potrebuje instalacije in ga prenašam okoli kar na UBS flashu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP in ftp streznik

Oddelek: Programska oprema
81669 (1351) vorantz
»

Web server na Windows Server 2003

Oddelek: Operacijski sistemi
161624 (1624) faganel
»

Svoj server,kako? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
718532 (6282) jackorsen88
»

Domači strežnik

Oddelek: Omrežja in internet
194327 (3790) antonija
»

ftp server

Oddelek: Programska oprema
81590 (1287) SimplTech

Več podobnih tem