Forum » Hlajenje in modifikacije » Zalman
Zalman
Modri dirkač ::
Kakšne imate izkušnje s temi zelo tihimi hladilniki na Thunderbirdih nad 1ghz v primerjavi s kakšnimi vulcanoti ali podobnim rečem ki so zeko glasne. Zanimajo me zmožnosti in temperaturne razlike?
Everybody lies!
ChiefThunder ::
Zdravo!
Mene pa zanima, če je mel kdo probleme za namestitvijo pahljače in unga fana, mislim zarad velikosti ohišja.Pa če so po vašem mnenju vredni nakupa.
lp
Mene pa zanima, če je mel kdo probleme za namestitvijo pahljače in unga fana, mislim zarad velikosti ohišja.Pa če so po vašem mnenju vredni nakupa.
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
msmiha ::
Poglej v Arhiv novic (okol 2-3 mesce nazaj) tam maš en zelo obširen test hladilnikov)
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Sergio ::
al pa pocakte se kaksno urico, dve, pa boste lahko to bral kot "Slo-Techov test HSF enot"
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Zdravo!
Dejte mi svetovat, kateri hladilnik naj si kupim, vendar ni preglasen. Sedaj posedujem corba, vendar je zadeva prehrupna za prenašat.
Dejte mi svetovat, kateri hladilnik naj si kupim, vendar ni preglasen. Sedaj posedujem corba, vendar je zadeva prehrupna za prenašat.
zanimajo me osebne izkušnje, poleg tega iz zaključka dotičnega testa ni razvidno ker kuler je priporočljiv za moje potrebe...
para-site ::
Vceraj sem dobil po posti zalmana 5001al in mi na AMD XP 1500 dela pri 47c pri 4600 obratih. Sej nisem mel casa za kej boljse testirat, k sm rabu en kup cajta za ga montirat. Ma meni je tko se boljse, k se malo zajebavam z pc-jem, ne da samo nabijem susto gor in drzi... sicer pa ni prevec glasen, kar je tudi razlog, da sem ga kupu. Mam namrec pc v isti sobi kot tv in ce kdo drugi hoce gledat kasn film, bi mu sou na jetra.
je pa treba rect, v skatli dobis vse kar rabis: termalno pasto, razlicne sraufe za razlicne boarde, podlozke, nalepko-reklamno in zraven se spare parts(suste, sraufi).
Kar so pa pozabli omenit pri testu slo-tech pa je, da zraven dobis zelo jasna navodila za montazo. Splaca se jih podrobno prebrat, ker je notr par podrobnosti, ki so pri montazi zelo pomembne.
Na koncu pa lahko recem, da bi svetoval zalman-ov hladilnik, saj je tih in dobro opravlja svojo nalogo. Je pa treba prej pogledat, ce ima board 4 luknje okoli cpu-ja za pritrditev coolerja. Dodatne informacije o stirih luknjah lahko dobite na zalmanovi uradni strani.
Slava jim... link
je pa treba rect, v skatli dobis vse kar rabis: termalno pasto, razlicne sraufe za razlicne boarde, podlozke, nalepko-reklamno in zraven se spare parts(suste, sraufi).
Kar so pa pozabli omenit pri testu slo-tech pa je, da zraven dobis zelo jasna navodila za montazo. Splaca se jih podrobno prebrat, ker je notr par podrobnosti, ki so pri montazi zelo pomembne.
Na koncu pa lahko recem, da bi svetoval zalman-ov hladilnik, saj je tih in dobro opravlja svojo nalogo. Je pa treba prej pogledat, ce ima board 4 luknje okoli cpu-ja za pritrditev coolerja. Dodatne informacije o stirih luknjah lahko dobite na zalmanovi uradni strani.
Slava jim... link
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU hladilnik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54208 (3504) | freesty |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje nVidia grafičnih kartic (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9696 (7980) | jebesemeni |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19253 (16376) | Wofk |
» | Zalman 6000cu OEMOddelek: Kaj kupiti | 1550 (1217) | AtaStrumf |
» | Zalman 5001-Al in Athlon 1200/266 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4740 (3736) | para-site |