Forum » Izdelava spletišč » PHP nuke vprašanje!
PHP nuke vprašanje!
Housy ::
Imam en problem! Zakaj recimo ko se registriraš na www.fifa-liga.be, zakaj ti ne pošlje maila, s katerim bi potrdil registracijo?
Kami ::
Kot je že Tody reko, je to najverjetneje kriva kaka nastavitev (nisi prav nastavil SMTP strežnika itd.) ali pa ima strežnik na katerem gostuješ stran težave z pošiljanjem maila (če, si dal da ne uporabi custom smtp strežnika).
Housy ::
V bistvu mam jaz to na svojem strežniku. Verjetno bi potem moral nastaviti v php.ini ta smtp, da bi pravilno delovalo?
Mam pa nastavleno tako:
-->SMTP = mail.siol.net
-->smtp_port = 25
-->sendmail_from = nekaj@siol.net
Me zanima, če bi tu namesto nekaj moral met housy@siol.net, ker sem tako nekje prebral, sam verjetno mora bit moj mail, al kak?
Mam pa nastavleno tako:
-->SMTP = mail.siol.net
-->smtp_port = 25
-->sendmail_from = nekaj@siol.net
Me zanima, če bi tu namesto nekaj moral met housy@siol.net, ker sem tako nekje prebral, sam verjetno mora bit moj mail, al kak?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18747 (17095) | barakus |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5437 (4826) | Matko |
» | MS Outlook in GmailOddelek: Omrežja in internet | 3958 (3786) | Jan987 |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13509 (10986) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17212 (17212) | Bakunin |