Forum » Zvok in slika » Tv kartica in kanali
Tv kartica in kanali
AbbaTh^eK ::
Am... Js ne wem zka men ne najde kanalow. Imam tv kartico winfast 2000xp rm.
Inštaliru sm driwerje in updatu pa tud uporablam pvr program za predwajanje kanalow (probal sem tudi dscaler, wendar ne najde kanalow), wendar tam scannam frekwence in mi najde samo 3 kanale pa še na tistih je slika slaba.
Priklučeno mam na kabelsko, zto mi je še manj jasno zka ne dela!
Plz help!
Inštaliru sm driwerje in updatu pa tud uporablam pvr program za predwajanje kanalow (probal sem tudi dscaler, wendar ne najde kanalow), wendar tam scannam frekwence in mi najde samo 3 kanale pa še na tistih je slika slaba.
Priklučeno mam na kabelsko, zto mi je še manj jasno zka ne dela!
Plz help!
- polepsal: CaqKa ()
Jan987 ::
jest mam isto kartico pa men za razliko od tebe ne najde NČ, pa še driverji niso digitalno podpisani
ja sm nastawu pod Austria oz. sm že mel.... pa lahk maš tud pod npr. U.K pa isto lovi samo 3 kanale :) POP TV, HRT2, RTL
aja gonilniki so digitalno podpisani ;) ker lahko jih lahko updataš preko interneta ;) in so wsa nawodila gor in wse kako jih podpisat :)
aja gonilniki so digitalno podpisani ;) ker lahko jih lahko updataš preko interneta ;) in so wsa nawodila gor in wse kako jih podpisat :)
kje pa jih lahko downloadaš. Link
Drugač pa nastavm na austria in na antena. Ane.
Ko pržgem mi nekaj napiše, pol pa je črn ekran z rdečo piko na stredini
Drugač pa nastavm na austria in na antena. Ane.
Ko pržgem mi nekaj napiše, pol pa je črn ekran z rdečo piko na stredini
a mi pol lohk poveš s katerim programom naj udprem cap datoteko. Če greš na uno windows stran k te pelje se pol tm ustav k prtisnes vie in gledas bel zaslon spodaj pa pise koncano!
Kje naj dobim program da bom to lahko odprl?
Kje naj dobim program da bom to lahko odprl?
ne ne, ni treba zapečt... pač daš tm prebrskaj pa najdeš mapo kjer je odzipu... pol pa jo tm najdeš pa označš, da ti celo mapo updata ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV kartica Leadtek Winfast TV2000 XP Global PROBLEM :SOddelek: Zvok in slika | 1692 (1220) | Virko |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2487 (2064) | |ke |
» | Težave z grafično kartico a7600gtOddelek: Pomoč in nasveti | 976 (881) | Oman95 |
» | Tovarniško navit Geforce 7800 GTXOddelek: Novice / Grafične kartice | 4219 (2890) | BaRtMaN |
» | Nakup TV tunerjaOddelek: Kaj kupiti | 2228 (1589) | zdravc |