Forum » Operacijski sistemi » kako nardit image sistema
kako nardit image sistema
ace99 ::
kako nardit image sistema in kako pol vse to nalozit k crknejo winsi.
dostikrat se mi sesujejo winsi in se mi res ne da vec za vsako formatirat in na novo nalagat winse. s kjerim programom je to najbols delat in kako???
lp
dostikrat se mi sesujejo winsi in se mi res ne da vec za vsako formatirat in na novo nalagat winse. s kjerim programom je to najbols delat in kako???
lp
MortalL ::
Osebno delam z programom True Image. Najlazje ce naredis boot CD prgrama, bootas comp, pol pa preprosto sledis navodilom ter ustvaris image, ki ga lahko nato zapeces na DVD ali ga imas shranjenega na kateri drugi particiji....
Res pa je da se nisem rabil backupa, a mislim da bi moglo delat
LP
Res pa je da se nisem rabil backupa, a mislim da bi moglo delat
LP
sash ::
zadeva rs deluje tako kot je MortalL napisal.
Da ne odpiram nove teme, pozna kdo kak tool ki omogoča izdelavo image dinamične particije narejene v winsih (uporabljen je SW raid)?
Da ne odpiram nove teme, pozna kdo kak tool ki omogoča izdelavo image dinamične particije narejene v winsih (uporabljen je SW raid)?
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7380 (5800) | thebaloh |
» | Back up disk imageOddelek: Programska oprema | 1850 (1537) | racunalnicar |
» | Windows xp kako in s cem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2069 (1618) | solatko |
» | ntfs in linux? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6804 (5348) | SkIDiver |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2375 (1746) | BlackHole |