Forum » Omrežja in internet » Odpiranje internetnih strani
Odpiranje internetnih strani
Samo07 ::
Čao!
Iskal sem po forumu pa nikjer nisem zasledil naslednjega.
Imam volja adsl 1024kb/s, kateri je od zčetka deloval normalno, ko si odpru neko internetno stran je celo stran naložilo v trenutku. Sedaj, ko zaženem internet explorer mi 15 sekund nalaga samo privzeto stran.
Imam pa še eno vprašanje in sicer, ko se mi internetna stran odpre v novem oknu se-le ta ne odpre maksimirano ampak pomanjšana. Kako spremeniti da se bo nova stran odprla v maksimiranem oknu.
Lep prosim za pomoč!!!
Samo
Iskal sem po forumu pa nikjer nisem zasledil naslednjega.
Imam volja adsl 1024kb/s, kateri je od zčetka deloval normalno, ko si odpru neko internetno stran je celo stran naložilo v trenutku. Sedaj, ko zaženem internet explorer mi 15 sekund nalaga samo privzeto stran.
Imam pa še eno vprašanje in sicer, ko se mi internetna stran odpre v novem oknu se-le ta ne odpre maksimirano ampak pomanjšana. Kako spremeniti da se bo nova stran odprla v maksimiranem oknu.
Lep prosim za pomoč!!!
Samo
JA TAKLE MAMO!
BluPhenix ::
SI pregledal računalnik za kakšne črve/viruse? Si poskušal s kakšnim drugim brskalnikom (Firefox, opera) ali ti dela isto? (če ti ne dela isto je problem v IE). Poskusi najprej takšne reči.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Ja seveda sem pregledal z ad aware, spybot,cillin pa ni noben odkril nič. Prosil bi te da bolj po domače poveš kaj je IE in kaj potem narediti (nimam veliko pojma o računalniških kraticah in podobno)
Lp Samo
Lp Samo
JA TAKLE MAMO!
Aha, seveda lahko IE-internet explorer, FF-firefox
Torej poberi si dol inštalacijo firefoxa ( download) ali pa Opere ( download opera) in si enega (ali oba) inštaliraj. Ko te vpraša če želiš da bi bil privzeti (default) brskalnik daš pač ne (če hočeš obdržati IE).
Poženi program in pojdi na iste strani, s katerimi imaš probleme z IE. Poročaj rezultate.
Torej poberi si dol inštalacijo firefoxa ( download) ali pa Opere ( download opera) in si enega (ali oba) inštaliraj. Ko te vpraša če želiš da bi bil privzeti (default) brskalnik daš pač ne (če hočeš obdržati IE).
Poženi program in pojdi na iste strani, s katerimi imaš probleme z IE. Poročaj rezultate.
Prenesel sem firefox in opera pa je stvar ista.Res ne vem kaj je lahko narobe.
Kako lahko spremenim DNS strežnike?
Prižgano imam tudi emule ali je lahko tam kakšna napaka pa zavira prenos, čeprav jo imam prav tako od zčetka ko je vse delalo OK!
Lp Samo
Kako lahko spremenim DNS strežnike?
Prižgano imam tudi emule ali je lahko tam kakšna napaka pa zavira prenos, čeprav jo imam prav tako od zčetka ko je vse delalo OK!
Lp Samo
JA TAKLE MAMO!
pa si probal ugasniti mulo? Ponavadi je to najpreprostejši način, da vidiš če moti. Za spremembo DNSjev vpiši DNS v help od windowsa, pa te bo pripeljalo direktno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2027 (1255) | jedateruk |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5654 (5136) | --MiRaLdInJo |
» | Internet Explorer 6 noče umreti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9024 (6600) | Poldi112 |
» | Neodpiranje internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1912 (1749) | lojze8 |
» | Firefox 2.0 je zunajOddelek: Omrežja in internet | 4475 (2522) | boyan64 |